Hovězí plátky se sýrem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: FRYJKA

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Plátky hovězího naklepeme, osolíme, opepříme a nařízneme. V tlakovém hrnci rozpustíme tuk, zprudka na něm opečeme plátky a vyjmeme je. Na tuku osmažíme cibulku, zaprášíme hladkou moukou, vrátíme plátky, zalejeme vodou a přihodíme necelou kostku masoxu. Tlakáč zavřeme a necháme dělat podle masa cca 45 minut. Po otevření maso vyjmeme, šťávu můžeme dochutit masoxem, pokud je řídká, dozahustit moukou s vodou.
2
Na talíř dáme plátek masa, jako příloha jsou nejlepší fritované brambory, obojí posypeme nastrouhaným sýrem a přelijeme vařící šťavkou.
Použité ingredience v tomto receptu: Ceres soft Cibule Eidam sýr Hladká mouka Hovězí maso Pepř mletý Sůl

Komentáře k receptu

  • Dáša
    Dáša |

    17. 12. 2012 17:54

    Bylo to velice chutné a snadné na přípravu. Děkuji za recept

  • Kacka
    Kacka |

    28. 2. 2008 17:10

    Jednoduché a moc dobré!

  • Aninka
    Aninka |

    21. 10. 2006 19:16

    To bude skvělý jídlo, to zkusím v neděli na oběd.

Abecední seznam: