Houbová omáčka III.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: blondy

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibulku nakrájíme a necháme v kastrolu zesklovatět, přidáme houby, kmín, feferonku, sůl a masox. Vaříme do poloměka, přidáme papriky krájené na proužky, oloupaná a nakrájená rajčata. Dovaříme houby. Zahustíme (nejlépe koupenou) tmavou jíškou a přidáme 1/4 krabičky smetany.
2
Příloha: houskový knedlík.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Feferonka Houby Kmín Masox Paprika Rajčata Smetana Sůl

Komentáře k receptu

  • profík
    profík |

    9. 12. 2010 22:19

    Tyvole to je recept! Dal jsem přesně podle receptu cibulku do kastrolu zesklovatět. Čekám hodinu, dvě, den, dva dny a nic.. Po týdnu začala plesnivět, inu říkám si, asi tomu autor říká lidově "zesklovatět". Přidal jsem tedy houby, kmín, feferonku, sůl a masox. Vařím do poloměka, přidávám papriky krájené na proužky, oloupaná a nakrájená rajčata. Dovařuji v tom houby. Zahušťuji to jíškou, stále to zahušťuji jíškou, stále to zahušťuji jíškou, ale po čase si nějak začínám všímat, že ta směs je mnohem husčí jak jíška, takže ji místo zahušťování ředím! :-\ Tak jsem to vzdal a přidávám smetanu. Dobrou chuť! :-S

Poslední navštívené:

Abecední seznam: