Hněv blanických rytířů

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: J.Tereza

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 600
      g hovězí svíčková
    • 200
      g cibule
    • 200
      g žampiony
    • 200
      g kapie
    • 2
      ks feferonka
    • 1
      špetka sůl
    • 1
      špetka pepř mletý
    • 100
      g kečup - jemný
    • 1
      dl červené víno
    • 160
      g rostlinný olej

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a v rozpáleném oleji opékáme do měkka. Před dokončením přidáme k masu na nudličky nakrájenou cibuli, nakrájenou kapii a houby, všechno nakrájené na nudličky. Nakonec přidáme kečup, zalejeme vínem a krátce povaříme.

Komentáře k receptu

  • Dana Křístková
    Dana Křístková |

    14. 5. 2010 14:00

    Hovězí svíčková není podmínkou, dnes jsem vyzkoušela z hovězí plece, jako přílohu rýži.Chutnalo stejně dobře jako ze svíčkové! Doporučuji vyzkoušet!

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    10. 1. 2006 13:53

    Môžem povedať, že ja tú sviečkovú nepoužívam, máte pravdu, je jej škoda. Používam pekné hovädzie stehno, ale v recepte to mám tak napísané, tak som to tak aj uviedla. Je to fajn aj bez tej sviečkovej.

  • Jana z VM
    Jana z VM |

    10. 1. 2006 11:10

    Určitě to bude dobré, ale věčná škoda té svíčkové.....