Hedvábné řízky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 400
      g kuřecí maso řízek
    • 100
      g hladká mouka
  • Na těstíčko
    • 3
      lžíce tvaroh
    • 3
      ks bílek
    • 3
      lžíce mléko
    • 1
      špetka kari
    • 1
      špetka sůl
    • 100
      g sýr
    • 100
      g strouhanka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Řízky naklepeme, obalíme v hladké mouce a namočíme do těstíčka, které si připravíme z ušlehaných bílků, mléka, kari soli a tvarohu. Řízky pak ještě obalíme ve strouhance promíchané s eidamem a usmažíme.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    26. 11. 2007 12:43

    Nebo ho vykostit :-)

  • Di
    Di |

    24. 11. 2007 14:16

    Krvavý řízek z kuřete? Vždyť kuřecí není krvavé ani za syrova. Možná ten recept není tak nepovedený......

  • Martin
    Martin |

    24. 11. 2007 11:31

    tak tento recept je hodne nepovedenej.Smaží se to dvacet minut a ve vnitrku je to stale krvavý.Nedoporučuji ani nahodou.

  • Janča Koelblová
    Janča Koelblová |

    5. 11. 2006 12:50

    Bezva obměna, když už není chuť na "obyčejný" kuřecí řízek. Jen dodám - nešetřit Eidamem a nebát se koření.

  • Věra
    Věra |

    1. 11. 2006 15:10

    Tak mohu jen doporučit.!!!!! Přidávám ještě do marinády lisovaný česnek a sojovou omáčku je to pikantní Ňamka a místo tvarohu a mléka můžete dát jogurt nebo kysanou smetanu- taky fenomenální :-))