Gulášek jezdců z Georgie

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: petrasek

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g hovězí maso
    • olej
    • 2
      ks cibule
    • 100
      g šunkový salám
    • paprika - sladká
    • 1
      l vývar
    • 3
      lžíce sladká smetana
    • 1
      lžíce hladká mouka
    • sůl
    • 100
      g sýr (cihla)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na kousky a opečeme na oleji, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a nakrájený šunkový salám. Po 5 minutách zaprášíme paprikou, osmahneme, zalijeme horkým vývarem a dusíme, až maso změkne. Když je maso hotové, přilijeme smetanu, zahustíme moukou, kterou si rozkvedláme v trošce vody.
2
Můžeme také zahustit nastrouhaným starším chlebem. Podle chuti osolíme a na talířích sypeme gulášek strouhaným sýrem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • kachnis25
    kachnis25 |

    25. 9. 2011 11:03

    Velice zajímavý recept, řekla bych takový "guláš pro holky". A bez sýra je to taky dobré