Guláš se sterilovanými paprikami

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Kate.a

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 3
      lžíce máslo
    • 2
      ks cibule Větší
    • červená paprika (Koření)
    • gulášové koření (Když není dávám červenou papriku)
    • majoránka
    • pepř mletý
    • sůl
    • 1
      stroužek česnek
    • hovězí maso
    • 1
      kostka masox
    • naložené papriky (Červené)

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibule do zlatova osmažíme na másle, posypeme červenou paprikou a gulášovým kořením. Nákrájené hovězí maso necháme na cibulce pořádně ze všech stran ovařit, aby pustilo šťávu. Lehce podlijeme a promícháme. Přidáme jednu kostku masoxu a podlejeme pořádně.
2
Můžeme přidat malinko chilli pro pálivější chuť. A poslední přidáme sklenici sterilovaných paprik (červených) i se šťávou. Vaříme, vaříme... a zahustíme moukou s vodou. Při sundávání z plotýnky přidáme jeden stroužek nastrouhaného česneku, aby při dlouhém vařením nezhořkl.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
 
 

Další doporučené recepty: