Gazpacho s avokádem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g rajčata - zelená
    • 1
      ks okurka salátová
    • 1
      ks avokádo
    • 0,5
      ks avokádo
    • 3
      plátek bílý chleba
    • 1
      ks šalotka
    • sůl
    • 1
      lžíce koriandr
    • 5
      stroužek česnek
    • 100
      ml olivový olej
    • bílý vinný ocet

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rajčata spařte a oloupejte, okurku také oloupejte, avokádo zbavte pecky a slupky, chléb namočte do vody.
2
Rozmixujte s nakrájenou šalotkou, koriandrem, česnekem a 1 lžičky soli, postupně přilévejte olej.
3
Přeceďte, ochuťte vinným octem, případně solí a nechte vychladit ve skle.
Zařazení: Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.