Gazpacho - andaluzká zeleninová polévka

moje hodnocení:

4,5

hodnotilo: 4
doba přípravy: 15 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všechno do mixéru a dobře rozmixovat. Nechat v lednici. Před podáváním, je-li třeba zředit vodou. Servíruje se v miskách s kouskem ledu a bílou topinkou.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Marketa.A85
    Marketa.A85 |

    29. 7. 2014 17:19

    Nejsem člověk, který by šetřil olivovým olejem, právě naopak, ale na toto množství 1dl oleje??? To snad tak do dipu, ale do gazpacha mi to přijde hodně přehnané... po půl dl oleje jen v polévce by mi snad muselo být zle. :-$

  • recepty73
    recepty73 |

    8. 7. 2014 20:43

    ...přidal jsem recept na Gazpacho - zeleninová polévka zastudena ...snad Vám bude inspirací ;-)

  • recepty73
    recepty73 |

    8. 7. 2014 20:10

    ...množství určitě neodpovídá a okurka se loupe ;-)

  • dubina007
    dubina007 |

    8. 7. 2014 19:07

    Má se okurka prosím loupat nebo ne? V množství uvedeném v receptu nám to vystačilo sotva pro 2 lidi. Jinak to bylo ale výborné.

  • dubina007
    dubina007 |

    8. 7. 2014 19:07

    Má se okurka prosím loupat nebo ne? V množství uvedeném v receptu nám to vystačilo sotva pro 2 lidi. Jinak to bylo ale výborné.

Abecední seznam: