Fusilli s ricottou

moje hodnocení: 0

0.0

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 2 porce
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 50
      g sůl
    • 1
      lžíce extra panenský olivový olej
    • 2
      stroužek česnek
    • 250
      g ricotta
    • 400
      g těstoviny
    • 400
      g rajčata
  • Na ozdobu
    • bazalka
    • parmezán

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Fusilli uvařte v osolené vodě. Česnek oloupejte a nakrájejte. Rajčata omyjte a nakrájejte na kousky.
2
Na pánvi rozehřejte olivový olej. Přidejte česnek a rajčata. Krátce povařte. Jakmile rajčata změknou, česnek odstraňte. Přidejte ricottu, podlijte vodou z těstovin a zredukujte.
3
Na závěr promíchejte omáčku s těstovinami, přidejte lístky bazalky. Podle chuti osolte, před servírováním posypte trochou strouhaného parmazánu.
4
"Tento recept pro vás připravil známý italský kuchař Emanuel Ridi"

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.