Filé v těstíčku II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • rybí file 6 kostek
  • Těstíčko
    • 2
      dl pivo
    • 1
      lžíce kari
    • 1
      lžíce hořčice
    • 1
      lžíce olej
    • pepř mletý
    • sůl
    • hladká mouka na zahuštění těstíčka
    • tuk na smažení

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Filé nakrájíme na menší kousky a naložíme do připraveného těstíčka asi na 2 hodiny. Smažíme na rozpáleném oleji.
2
Podáváme s brambory nebo s bramborovou kaší a zeleninovým salátem nebo oblohou.
Zařazení: Maso Rybí Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.