• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Ferrero Roche
    Napište svůj komentář k receptu

    Ferrero Roche

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    5.0
    hodnotilo: 2
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Ferrero Roche
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 1
        tuk (100%)
      • 2
        kakaový pudink v prášku
      • 2
        lžíce kakao
      • 1
        plechovka kondenzované mléko
      • strouhané ořechy nebo Kokos

    Postup přípravy receptu

    1
    Rozehřejeme 100% tuk Lukana. Do vlažného tuku zamícháme kakaové pudinky, kakao, slazené mléko - salko. Z vychladlé hmoty lžičkou tvoříme kuličky, dovnitř můžeme dát lískový ořech a obalujeme v ořechách nebo v kokosu.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Kuličky Ferrero

    Kuličky Ferrero

    Ferrero Rocher na plechu

    Ferrero Rocher na plechu

    Polenta s romanescem, rajčaty a fetou

    Polenta s romanescem, rajčaty a fetou

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Igor
      Igor | 20. 12. 2015 12:28

      Dobrý den, napadlo mě zkusit si udělat cukrovinku typu Ferrero Roche a tak jsem hledal na netu a našel váš recept. Tak mám jen malou poznámku. Původní receptura obsahuje jiné suroviny: mléčná čokoláda 30 % (cukr, kakaové máslo, kakaová hmota, odtučněné sušené mléko, máselnýtuk, emulgátor: lecitiny (sójové); vanilin), lískové oříšky (28,5 %), cukr, palmový olej*, pšeničnámouka, sušená syrovátka, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, emulgátor: lecitiny (sójové), kypřící látka (hydrogenuhličitan sodný), jedlá sůl, vanilin I když to tedy může být dobré, k původnímu receptu to nejspíš má daleko. Jak psala Alena F., že se ji to rozteklo, nebylo to tím, že tam dala jiný tuk? Nejlepší by bylo použít palmový tuk (taje při 30 °C) v malém množství a přidat k tomu sójový lecitin (přírodní "lepidlo" na spojování mastného s nemastným). Taky by tam správně měly být lískové oříšky, předpokládám že někdo chtěl co nejvíc ušetřit. Kondenzované mléko nahrazuje sušené mléko, jeho nevýhodou ale je, že obsahuje vodu. Ideální by tedy bylo sušené mléko ohřát ve vodní lázni nebo povařit, přidat tuk, nějakou dobu ohřívat dokud to nezhoustne nebo neodpaří se ta voda. Ve výsledku byste měli tuk a sójový lecitin jako spojovací složku. Nebude tam voda a proto nebude třeba tolik tuku. Mělo by tam být vanilkové aroma, ale myslím že i to rumové by mohlo být dobré. Také si račte povšimnout pšeničné mouky a kypřící látky... Aby výrobek byl nadýchaný a křehký, předpokládám že by se to mělo dát "sušit" do trouby. A pak hotový výrobek obalit v čokoládě. Určitě to zkusím vyrobit (a dám pak recept).

    • hankahof | 18. 12. 2011 10:49

      Kuličky se povedly, přidala jsem tatranky a jsou naprosto skvělé. Můj předchozí recept byl složitější a pracnější. Tohle je naprostá paráda. Dávám 1*

    • Blažena Halušková
      Blažena Halušková | 6. 12. 2008 19:59

      Ještě jsem to nezkusila, ale posledním komentářem jsem se ukrutně pobavila. Díky...

    • Alena F.
      Alena F. | 14. 12. 2007 19:59

      Já teda nevím, kde soudruzi z NDR udělali chybu, ale mě to teda vůbec netuhlo, i když to bylo přes noc v lednici, kde to ztuhlo, jakmile jsem to vyndala z lednice a začala dělat kuličky, tak to změklo, kuličky se měnily na změklé bobky a ani chuťově se mi to nezdálo. Rozemlela jsem tam teda oříšky a nadrtila oplatky (na rum jsem ani nevzdechla, škoda, byla jsem z toho zralá na paňáka :-) ) Přesto to furt bylo měkký. Nakonec syn vymyslel, že to budem máčet v čokoládě a obalovat v oříškách, že až ta čoko ztuhne, bude držet tvar. No bylo to teda machání, ale jakžtakž jsme uplácali koule a dali ztuhnout do lednice, ale když je vynám na talířek, tak po hodině měknou a budou se muset hned sníst, páč to měkký pak není moc dobrý. A pro paní Evu Mlýnskou, já tam ten pudink docela cítím, ale to je jen můj názor. Klukovi to chutná a je nadšenej, dneska jdem plácat ještě rafaelo.

    • Lenka F.
      Lenka F. | 5. 12. 2007 16:53

      Je to moc dobré,přidala jsem do směsi rozdrcenou oříškovou tatranku,ňamka dávam za 1.

    • Lenka
      Lenka | 28. 11. 2007 11:05

      Dělám už několik let, a mám odzkoušeno,že je lepší hmotu udělat večer, nechat ve špajzu přes noc a ráno dělat kuličky s ořechem uprostřed, lépe se s hmotou pracuje.

    • Jarka
      Jarka | 14. 12. 2006 18:19

      Já do tohoto receptu přidávám mleté ořechy a balíček piškotů namočený v rumu.

    • Eva Mlýnská
      Eva Mlýnská | 14. 12. 2006 08:51

      Prosím, kdo má odzkoušené, ten puding není v té hmotě drsný nebo se s tím tukem rozleží?

    • Ivana
      Ivana | 13. 12. 2006 18:29

      Také bych přidala dortové oplatky, napište prosím jaké množství.

    • Kateřina Pyszková
      Kateřina Pyszková | 10. 12. 2006 20:33

      Tak jsem právě dodělala, přidala navíc taky ml. ořechy a rozlámané dortové oplatky, které dodají typickou chuť Ferrero Roche.

    • Kateřina Pyszková
      Kateřina Pyszková | 10. 12. 2006 13:00

      No, myslím, že ten recept je dost srozumitelně napsaný, pudingy pouze prášek a salko nevařené!

    • Adéla
      Adéla | 6. 12. 2006 16:16

      ty pudingy už vařené nebo pouze prášek? a to salko taky nalít nebo nejdřív uvařit v karamel? DĚKUJU

    • Simona Bravená
      Simona Bravená | 4. 12. 2006 17:55

      Dělám již několik let, já ještě trochu mletých ořechů přidávám i do hmoty, zdá se mi to lepší.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Nejlepší dezerty Vánoční cukroví
    Moučníky Nepečené Cukroví Pošírování Chlazení Vánoce Narozeniny Výjimečný den Oslava Silvestr Návštěva Dobrůtka Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Kakao Kakaový pudink v prášku Kondenzované mléko Strouhané ořechy Tuk
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Kapr na černo

    Kapr na černo

    Dort od krtka

    Dort od krtka

    Čočkový salát se zelím

    Čočkový salát se zelím

    Buchty - těsto z domácí pekárny

    Buchty - těsto z domácí pekárny

    Čočková polévka s rajčaty

    Čočková polévka s rajčaty

    Broskvový moučník

    Broskvový moučník

    Whiskey Sour - koktejl

    Whiskey Sour - koktejl

    Spaghetti con polpettini

    Spaghetti con polpettini

    Carrot cake (Mrkvový dort) s pomerančem

    Carrot cake (Mrkvový dort) s…

    Doporučujeme

    20 minut
    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    Špagety s pestem ze sušených rajčat

    20 minut
    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    Rajčatová polévka s petrželovým pestem

    30 minut
    Grilovaný Rump steak

    Grilovaný Rump steak

    20 minut
    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    Pečená mrkev s mrkvovým pestem

    85 minut
    Gratinované brambory a batáty

    Gratinované brambory a batáty

    100 minut
    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou polevou

    Kefírový koláč s jablky a čokoládovou…

    45 minut
    Ořechové řezy

    Ořechové řezy

    90 minut
    Croissanty: recept na francouzskou klasiku

    Croissanty: recept na francouzskou…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Poslední sledované recepty

    60
    Ořechové řezy
    Ořechové řezy
    27
    Domácí kuřecí čína
    Domácí kuřecí čína
    25
    Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
    Nejlepší sekaná na světě…
    25
    Tradiční belgické vafle
    Tradiční belgické vafle
    25
    Segedínský guláš
    Segedínský guláš

    Zajímavé články

    Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší recepty na pizzu 5x jinak
    Pizza calzone, květáková i boloňská: Nejlepší…
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí loupáky, koblihy a koláčky
    Sladké pečivo našeho dětství: Upečte si domácí…
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým názvem se skrývá výborná staročeská specialita!
    Šmorn neboli „slepičí žrádlo“: Pod hanlivým…
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně dobré kuře v těstíčku!
    Kuřecí Ondráš à la stripsy: Připravte si hříšně…
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá příloha v jednom!
    Zelný salát Coleslaw: Vitaminová bomba a skvělá…

    Sledujte nás

    AHA.cz Chýlková a Kraus! Tvrzení Honzovy bývalky bere dech

    Chýlková a Kraus! Tvrzení Honzovy bývalky bere dech

    AHA.cz Tohle by Ivana číst neměla! Exmilenka Gotta si pustila pusu na špacír

    Tohle by Ivana číst neměla! Exmilenka Gotta si pustila pusu na špacír

    AHA.cz Deník Aha! 27.1.2021

    Deník Aha! 27.1.2021

    Dáma.cz Rouška jako módní doplněk: Kde seženete ty nejhezčí za dostupné ceny?

    Rouška jako módní doplněk: Kde seženete ty nejhezčí za dostupné ceny?

    Dáma.cz Komu se v posteli vyhnout? Tyto typy milenců v ložnici rozhodně nechcete!

    Komu se v posteli vyhnout? Tyto typy milenců v ložnici rozhodně nechcete!

    Ženy.cz 6 nejdražších šatů z královských svateb. Kdo trumfnul Kate?

    6 nejdražších šatů z královských svateb. Kdo trumfnul Kate?

    Maminka.cz Kdysi a teď: Po letech se znovu nafotili, veselé i dojemné snímky vás dostanou

    Kdysi a teď: Po letech se znovu nafotili, veselé i dojemné snímky vás dostanou

    Reflex.cz Johny Machette: Na nové sociální síti Clubhouse můžete slyšet miliardáře i Marka Prchala, zneužití je otázka času

    Johny Machette: Na nové sociální síti Clubhouse můžete slyšet miliardáře i Marka Prchala, zneužití je otázka času

    E15.cz OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    Abecedazahrady Chlebovník neboli jackfruit: Jak si pochutnat na největším ovoci světa

    Chlebovník neboli jackfruit: Jak si pochutnat na největším ovoci světa

    • Recepty.cz
    • Ferrero Roche
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí