Fazolová polévka s vepřovými žebírky

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Do půldruhého litru vody namočíme fazole. Potom k nim přidáme česnek a 2 cibule a uvaříme doměkka. Vedle uvaříme doměkka žebírka a obereme maso. Mrkev, petržel a brambory nakrájíme na kostičky a poslední cibuli na drobno.
2
Na rozehřátém oleji nejdříve osmahneme mrkev s petrželí, pak přidáme cibuli s brambory a společně podusíme. Směs posypeme paprikou, lehce osmahneme a odstavíme.
3
Do hrnce s fazolemi přidáme obrané maso s trochou vývaru, zeleninu, promícháme osolíme přidáme chilli papričky a zvolna dovaříme.

Komentáře k receptu

  • Hana Nikoletová
    Hana Nikoletová |

    11. 10. 2007 12:06

    výborný recept,všem doporučuji vyskoušet!

Další doporučené recepty: