Falešný vlašský salát II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z mléka a polohrubé mouky uvaříme kaši. Necháme ji vychladnout.
2
Mezitím si nastrouháme na hrubém struhadle salám, okurku a na jemném struhadle cibuli (nebo nakrájíme na malé kostičky). Přidáme majonézu a kaši, kterou jsme si předtím uvařili.
3
Osolíme a opepříme. Vše zamícháme a necháme vychladnout.
4
Mažeme na veku, zdobíme dle chuti, ale chutná i samotný.

Komentáře k receptu

  • Alena Tarabová
    Alena Tarabová |

    24. 7. 2006 10:48

    Díky za poučení, člověk se i na stará kolena má pořád co učit.

  • luckymili
    luckymili |

    18. 7. 2006 14:01

    eviku, máš asi pravdu, pokud vím, tak většina kupných salátů a pomazánek jsou nastavované touto kaši.

  • eviku
    eviku |

    16. 7. 2006 20:45

    Nejsem autorka receptu, ale podobný znám a zkoušela jsem ho. Není to špatné, ta kaše vlastně nastavuje a trochu zahušťuje salát, šetří se tím majonéza - není to tak tučné. Myslím, že něco podobného obsahují i průmyslově vyráběné saláty "vlašákového" typu.

  • Alena Tarabová
    Alena Tarabová |

    13. 7. 2006 10:29

    Není mi jasné proč do toho salátu vařit kaši z mléka a mouky, Jakou funkci tam plní?

Poslední navštívené:

Abecední seznam: