Dušanova kachna

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: kacik.JP

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Z uvedených přísad umícháme marinádu, do které dáme na kousky nakrájené kachní maso. Necháme přes noc odležet. Na oleji osmažíme nadrobno nakrájené cibule, přidáme maso a zprudka opečeme. Pak podlijeme vodou, přidáme zeleninový bujon a nakrájený pórek a dusíme, až je maso měkké.
2
Dobrou přílohou je rýže.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • hankahof
    hankahof |

    28. 12. 2012 14:29

    Dobrota :-) mňam :-)

  • Lojza
    Lojza |

    23. 12. 2010 17:21

    no zpravidla tak v poměru 4:1, takže na gramy to není ani nutné přepočítávat. Stačí podle oka. na 800 g masa, 6 lžic hořčice je moc. :-)

  • Ladia
    Ladia |

    10. 10. 2010 18:18

    Kachna není zvěřina

  • Lenka S.
    Lenka S. |

    18. 3. 2008 12:15

    ráda bych to zkusila, když si to chválíte,ale nevím kolik asi toho masa, aby to vyšlo s marinádou akorát... děkuji za radu :o)

  • Anonym
    Anonym |

    3. 10. 2007 11:03

    abyste se naposrali

  • Magdalena Novotna
    Magdalena Novotna |

    14. 4. 2007 21:00

    Vynikající, mńamózní, zkrátka výborné- chutnalo všem!!!!

  • miluse kopecka
    miluse kopecka |

    5. 2. 2007 16:58

    byla skvěláááááááááááááá