Drožďový eidam

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 50
      g rostlinný olej
    • 120
      g droždí
    • cibule
    • mléko
    • strouhanka
    • 100
      g salám
    • 1
      ks nakládané okurky
    • hořčice
    • 80
      g eidam sýr
    • pažitka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme rozdrobené droždí a za stálého míchání smažíme až zrůžoví a voní. Ihned podlijeme mlékem, krátce povaříme.
2
Do hotového základu přidáme trochu hořčice, salám, okurku, trochu strouhanky a promícháme. Hotovou pomazánku mažeme na chléb, sypeme strouhaným sýrem a pažitkou.

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    2. 12. 2005 17:51

    ne dávám mléko ale kolu má to větší šmak

  • Hana Procházkova
    Hana Procházkova |

    13. 8. 2004 08:07

    Místo strouhanky přidávám trochu oves. vloček, které přidám a vařím s přidaným mlékem.