Drožďová pomazánka IV.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na másle lehce zpěníme cibulku, přídáme droždí a maličko osolíme. Když se droždí rozpustí, přidáme jemně nakrájený salám, odstavíme a vmícháme vejce. Necháme dojít.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Dietní salám Droždí Máslo Sůl Vejce

Komentáře k receptu

  • Tereza T
    Tereza T |

    27. 4. 2011 17:28

    Opraveno, díky.

  • Eva1
    Eva1 |

    27. 4. 2011 17:12

    Špatné zařazení.

  • Věra z DC
    Věra z DC |

    29. 5. 2007 14:38

    Kvasnice nechávám na cibulce rozpustit a za stálého míchání nechám zhoustnout. Když zhoustnou tak voní ( teda jenom mě, všichni ostatní utečou) pak teprve dávám ostatní ingrediene - vajíčka nechám na mírném ohni ztuhnout a pořád se musí míchat. Přidávám trochu hořčice. Pomazánka je dobrá, ale jen pro ty, kterým droždí nevadí. Nakonec osolím a opepřím .

  • Majka Přidalová
    Majka Přidalová |

    23. 5. 2007 09:29

    Zkuste do pomazánky místo klasického droždí použít droždí tebi - jsou to inaktivované kvasnice, obsahují (stejně jako normální kvasnice) množství vitamínů řady B, minerálů a NEZPŮSOBUJÍ uvedené střevní a žaludeční potíže. A nemusí se tepelně zpracovávat, stačí jich nasypat lžíci do připraveného pokrmu nebo pomazánky. Dají se sehnat v obchodech se zdravou výživou a obččas i v lékárně.

  • Šárka Tkáčová
    Šárka Tkáčová |

    23. 5. 2007 08:57

    Kamile , souhlasím .Jednou jsem nedala pořádně prosmažit a zvraceli jsme po pomazánce celá rodina.Nevím to jistě , ale jakoby nám kvasnice dále kvasily v břiše .

  • Kamil Krybus
    Kamil Krybus |

    22. 5. 2007 22:05

    Kvasnice se ale musí chvíli smažit až začnou vonět a ne jenom rozpustit. Jinak je to nakyslý humus.

Abecední seznam: