Domácí švestková marmeláda

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ladia

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vypeckované švestky smícháme s cukrem, přidáme citronovou šťávu, badyán nebo skořici a necháme vařit 4-8 minut. Poté koření odstraníme a horkou marmeládu plníme do sklenic a zavíčkujeme.

Komentáře k receptu

  • veronika
    veronika |

    3. 10. 2015 12:19

    msrmeládu mám zrovna na sporáku ale na 2,5kg švestek jsem dala přes půl kila cukru a myslím stačí :-\

  • veronika
    veronika |

    3. 10. 2015 12:19

    msrmeládu mám zrovna na sporáku ale na 2,5kg švestek jsem dala přes půl kila cukru a myslím stačí :-\

  • marie
    marie |

    10. 9. 2013 15:42

    tož jo vařít můžete těch pár minut ,aspon neni vitamin pryč ,já jí ted dodělala a nemusíte tam dávat celý kg Tož at se daří <:-)

  • mila
    mila |

    7. 9. 2013 13:50

    Tož co je to za recept?- vařit pár minut..? a tady paní před mnou píše, že vařila hodinu......?

  • Simona
    Simona |

    3. 9. 2013 10:16

    Recept asi dobrý, ale tak sladkou marmeládu jsem snad ještě nejedla, myslím, že stačí cukru daleko míň, pokud jsou švestky zralé.

  • Věra
    Věra |

    12. 9. 2006 13:17

    díky za recet je výborná, má krásnou barvu. Švestky jsem povařila asi 1 hod. do rozvaření a nechala do druhé dne pak jsem znovu přivedla do bodu varu a přidávala želirovací cukr a povařila 5 minut.