Domácí piškoty dle Ládi Hrušky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Nejprve je potřeba oddělit bílky od žloutků.
2
Žloutky pak utřeme s cukrem - použijeme zatím tři čtvrtě z připraveného cukru. Přidáme ještě lžíci horké vody a důkladně utřeme, potom použijeme šlehač, dokud nám nevznikne pěna. Do té pak opatrně přidáme mouku a zbytek cukru.
3
Z bílků si nyní vytvoříme šleháním sníh, který pak jemně přimícháme směsi žloutků a cukru.
4
Nyní už můžeme přistoupit k samotnému tvoření piškotků. Plech si vysteleme pečícím papírem a za pomoci lžíce vytváříme jednotlivé domácí piškoty.
5
Láďa Hruška určil dobu pečení na deset minut, při 180°C.
6
Piškotky jsou super! :)
Použité ingredience v tomto receptu: Horká voda Moučkový cukr Polohrubá mouka Vejce

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: