Dobré lívanečky

moje hodnocení:

4,6

hodnotilo: 71
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Vlastina

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 100
      g polohrubá mouka
    • 2
      lžíce ovesné vločky Vrchovaté
    • 1
      ks vejce
    • 0,3
      l mléko
    • 20
      g cukr
    • 15
      g droždí
    • 1
      špetka sůl

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Droždí rozdrobíme do hrnku, přidáme trochu mléka, lžíci cukru a lžíci mouky - necháme vykynout kvásek. Ostatní sypké přísady dáme do mísy, přidáme vykynutý kvásek a mléko a zaděláme lité těsto. Necháme asi 20 minut kynout a potom lijeme na lívanečník a opékáme z obou stran. Hotové lívanečky mažeme zavařeninou a zdobíme tvarohem nebo jogutem.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • MartikK
    MartikK |

    4. 2. 2011 14:19

    Dobré, ale více mi chutnají lívance dle receptu Lívanečky s jablky.

  • Hanka N.
    Hanka N. |

    23. 7. 2009 10:28

    Velice dobré! Doporučuji nahoru přidat rozšlehaný tvaroh s vanilkovým cukrem! Je to skvělé! ;-)

  • Marie Šindelová
    Marie Šindelová |

    27. 3. 2009 06:44

    Lívance dělám klasicky a vločky v kuchyni používám minimálně.Včera jsem zkusila tyto lívaněčky z většího množství surovin a byly skvělé.Jen se po nich zaprášilo(jako vždy).Nevím jestli je to tím,že jsem je už dlouho nedělala,nebo těmi vločkami,ale dávám1* a děkuji.

  • Barbora Lomová
    Barbora Lomová |

    23. 1. 2009 15:28

    Tak jsem dnes dělala své první lívance a hnedka z dvojité dávky. Těsto krásně nakynulo a na teflonové pánvi se vůbec nepřipalovalo. A nejlepší jsou slabší větší lívanečky obalené ve směsi skořice a cukru. Oblizovala se i mužská část naší rodiny. Doporučuju i bez lívanečníku! 1*

  • Barien
    Barien |

    19. 11. 2007 21:19

    Zkusila jsem, jsou super, moji kluci se jen olizovali.

  • Anonym
    Anonym |

    25. 10. 2007 14:12

    bili na hovno nemeli jme drozdi

  • Markéta S.
    Markéta S. |

    24. 10. 2007 13:52

    Právě nechávám těsto kynout, tak jsem zvědavá jak to dopadne. V postupu se někde vytratilo kdy se tam dává to vejce. Dala jsem ho teda jako poslední a rozšlehala ho tam metlou.. Tak snad jsem nic nepokazila.

  • Marie Svobodová
    Marie Svobodová |

    23. 10. 2007 21:33

    Lívanečky jsou moc dobré nestačila jsem dělat

  • Anonym
    Anonym |

    16. 10. 2007 17:45

    Výborné, musím však dělat z trojité dávky

  • Josef Pavlíček
    Josef Pavlíček |

    12. 10. 2007 20:43

    Mléko a droždí musí mít stejnou teplotu,jinak se to může srazit

  • Barien
    Barien |

    11. 10. 2007 13:51

    Dneska jsme zkoušeli a jen jsme se oblízli a už byly pryč. Příště musím dělat z větší dávku. Super.

  • Jana Z
    Jana Z |

    30. 9. 2007 16:24

    Kritik kuchar,uz jste to slibil nekolikrate,ze si sve rady ponechane pro sebe,prosime vas dodrztesvuj slib!!!!

  • KatkaR
    KatkaR |

    30. 9. 2007 12:07

    já si myslím, že o hodnocení se tady stojí a kritik nenapsal nic špatného a psal slušně, tak nevidím důvod se rozčilovat - kritiku, pokud budete mít nějakou radu, tak ji klidně napište. Jinak lívanečky jsou sice známe, ale moc dobré, já už jiné nedělám. Potírám je borůvkovou marmeládou a šlehačkou, ale to už jsem tu někde psala. Ještě jsem nehodnotila a tak hodnotím teď - 1!

  • KRITIK KUCHAŘ
    KRITIK KUCHAŘ |

    30. 9. 2007 11:54

    UŽ NENAPÍŠU, KDYŽ TADY NIKDO O MÉ RADY NESTOJÍ.

  • Zita Matejkova
    Zita Matejkova |

    29. 9. 2007 16:57

    TO:KRITIK-o Vaše hodnocení tady ale opravdu nikdo nestojí,radši přidejte svůj skvostný recept a hlavně neznámý!!!!

  • KRITIK KUCHAŘ
    KRITIK KUCHAŘ |

    29. 9. 2007 16:28

    JAKO VŠEM V TOP DESÍTCE, PÍŠI, ŽE RECEPT JE VÝBORNÝ, AVŠAK OPĚT ZNÁMÝ. OPĚT RECEPT OD p. VLASTY VENCOVÉ, KTERÁ MÁ V TOP 10 MNOHO RECEPTŮ, COŽ JE ZVLÁŠTNÍ, ALE PANÍ VLASTA JE ASI VÝBORNÁ KUCHAŘKA. MOHU-LI SI DOVOLIT HODNOTIT, DÁVÁM 2

  • karel karlos
    karel karlos |

    18. 9. 2007 20:06

    stalo to za hovno

  • Iveta Janatová
    Iveta Janatová |

    30. 8. 2007 11:29

    Dnes je udělám k obědu,pak napíšu jak nám chutnalo.

  • Majlinek
    Majlinek |

    30. 8. 2007 09:50

    Mám spečl pánvičku koupenou ve Španělsku ...takový tvar medvídka s obličejíkem, tak ji konečně pokřtím :o))) ...už se těším :o)

  • Manča
    Manča |

    25. 8. 2007 14:38

    stačí 1/4 l mléka a lžička cukru na kvásek,ale ohřívám celé množství,protože těsto potom lépe kyne

  • heloisa
    heloisa |

    24. 8. 2007 14:14

    Prosím - co znamená trochu mléka? ... díky

  • Manča Vajsová
    Manča Vajsová |

    23. 8. 2007 14:23

    lívaněčky dělám již několik let,ale z větší dávky,ale vylepšila jsem těsto o skořicový cukr,hrozinky/pro dospělé v rumu/ a na malé kostičky nakrájené jablko, více vloček nevadí,hotové zdobím povidly a kysanou smetanou

  • misa jeslinkova
    misa jeslinkova |

    23. 8. 2007 14:10

    dneska jsem je delala k obedu pro mamcu portoze mama nechtela varit a nechala to na me a byly za 1. ale delam uz je po 6 a porad se me vedou dobre

  • Vepřeková
    Vepřeková |

    10. 8. 2007 15:56

    dělám i z litru mléka, mám 2 vnuky, tak tato dávka by nestačila, jsou výborné, dnes jsem je dělala s rozmačkanými borůvkami s cukrem, no prostě bašta!

  • carolina petrescu
    carolina petrescu |

    10. 8. 2007 08:57

    sunteti cei mai tari tinetio tot asa!

  • Fialka
    Fialka |

    10. 8. 2007 08:11

    Kdo nemusí vločky, stačí nastrouhat 3 - 4 jablka na hrubo -PARÁDA

  • Pavlína
    Pavlína |

    7. 8. 2007 12:24

    Dobré lívanečky jsou fakt dobré!!! Dělala jsem z dvojité dávky.

  • Jana Komínová
    Jana Komínová |

    7. 8. 2007 10:37

    Ze 1/4 l mléka to bude asi pro dvě osoby, že?

  • Hermína Nowski
    Hermína Nowski |

    6. 8. 2007 23:14

    výborné lívance, vločky v nich nejsou ani moc cítit, příště jich dám více. krásně se dělaj a vůbec se nelepí

  • Eduard Řeháček
    Eduard Řeháček |

    4. 8. 2007 13:20

    chci to vyzkoušet...ale nemusím vločky

  • Lenka Zavřelová
    Lenka Zavřelová |

    25. 7. 2007 16:30

    Povedlo se, jsou moc dobré. Na povrchu jsem potřela slabě povidly a z obou stran obalila v cukru se skořicí.

  • Magdaléna Rettigová
    Magdaléna Rettigová |

    23. 7. 2007 20:17

    Dnes jsem lívanečky dělala k obědu dětem. Měla jsem úspěch. Hodnotím 1

  • Eva Řezníčková
    Eva Řezníčková |

    12. 7. 2007 00:16

    Už se je dělala 4x

  • mirka
    mirka |

    10. 7. 2007 16:06

    Už jsem je dělala několikrát a vždycky se mně podařily,dětem jsem se zavděčila,nestačila jsem smažit.

  • Martina Š.
    Martina Š. |

    5. 7. 2007 10:24

    Velmi jsem potěšena tímto receptem, moje rodina lívance miluje, určitě vyzkouším. Jen jsem chtěla zdělit petrajovi, že zřejmě udělal chybu při zadělávání kvásku, to mléko má bát vlažné, aby kvásek vzešel ale nesmí být zas moc teplý, tak akorát. Zkouším to vždycky prstem a já teda nepřidávám do kvasku mouku. Pak už se to určitě povede.

  • Šárka Skálová
    Šárka Skálová |

    27. 6. 2007 12:02

    Zkoušela jsem o víkendu a děti si je moc pochvalovali. Jen se zdálo, že je jsou tam dost cítit kvasnice. Příště jich dám trohcu méně. Jinak dávám 1.

  • Dana Z.
    Dana Z. |

    23. 6. 2007 21:14

    zkuste smažit na pánvi, kterou vymažete silnějším špekem, napíchnutým na vidličce, mastíte až po upečení máslem a nás jsou oblíbené namočené do skořice s cukrem

  • Dana Z.
    Dana Z. |

    23. 6. 2007 21:10

    zkuste smažit na pánvi, kterou vymažete silnějším špekem, napíchnutým na vidličce, mastíte až po upečení máslem a nás jsou oblíbenén amočené do skořice s cukrem

  • Fifina
    Fifina |

    18. 6. 2007 20:11

    S jahodami fakt mňamka

  • Miroslava Severová
    Miroslava Severová |

    6. 6. 2007 07:44

    Zkuste v této roční době dát navrch na lívanečky umíchaný tvaroh nebo trošku oslazenou zakysanou smetanu a rozmačkané jahody. To nemá chybu !!!

  • Jana Tomčíková
    Jana Tomčíková |

    3. 6. 2007 19:22

    Tak to asi déle, řekla bych tak 15-20minut, záleží na tom, v jak teplém prostředí kvásek děláte(taky mléko na kvásek musí bát vlažné, ne studené).Až to začne v hrnku hodně nabývat, dělají se bubliny, tak je hotovo. V diskusi byste asi našla na téma kvásek spoustu příspěvků.

  • petraj
    petraj |

    2. 6. 2007 18:24

    Tak moje těsto na lívance skončilo v záchodě, vůbec nevím, kde se stala chyba. Jedině mě napadá, že jsem asi špatně udělala kvásek. Nemám s tím žádné zkušenosti, mělo to být moje první kynuté těsto. Poradí mi někdo, jak dlouho nechat kynout kvásek? Minutu, nebo 10 minut???

  • 6Verunka 6
    6Verunka 6 |

    31. 5. 2007 12:53

    Velmi chutné. Toto množství je ideální pro 2 osoby.

  • Eva P.
    Eva P. |

    30. 5. 2007 14:18

    Simono K, zkuste to. Jsem ve stejné situaci (ziju ve Francii) a tak do vsech ceskych receptu davam hladkou mouku. a taky to jde. :)

  • Anonym
    Anonym |

    29. 5. 2007 21:28

    Simono, nebála bych se té hladké mouky. Klidně vyzkoušejte budou jemnější

  • Simona K
    Simona K |

    29. 5. 2007 09:52

    Mohla bych misto polohrube mouky pouzit hladkou.?Bydlim v Italii a polohruba mouka tu neni k dostani. Diky

  • Anonym
    Anonym |

    27. 5. 2007 23:32

    Fakt moc dobré a vůbec se nelepí, což je velké plus

  • M.D.
    M.D. |

    22. 5. 2007 18:52

    Tak já nevím...dneska jsem je zkoušela a čekala jsem (podle těch pochvalných slov) více.

  • Katka
    Katka |

    22. 5. 2007 03:18

    Výborné, s jahodovou marmeládkou a šlehačkou, přidala jsem do těsta tvaroh a špetku skořice...

  • Heda
    Heda |

    14. 5. 2007 10:48

    je to rychlé a vynikajicí , vločky tam nejdou poznat a i studené nemají chybičku

  • Anonym
    Anonym |

    11. 5. 2007 12:20

    Livance jsou vyborne, ale potrebuji informaci, na jak rozpalenem varici mam pect (mam elektricky sporak), protoze pokud necham naplno na sestce, tak se mi pripalujou, diky Blanka

  • Markéta Bíblová
    Markéta Bíblová |

    10. 5. 2007 13:09

    Super, další skvělé jídlo kam můžu nacpat vločky, ti mí 3 kluci je moc nemusí, ale v tomhle je nepoznali!!!

  • Petra Nevrzalová
    Petra Nevrzalová |

    26. 4. 2007 00:12

    JE DOBRÉ DO LÍVANCŮ NASTROUHAT JEDNO VĚTŠÍ JABLKO, TO DODÁ JEMNOST A VÝBORNOU CHUŤ.MŮŽE BÝT NASTROUHANÉ NA JEMNO I NA HRUBO FAKT DOBRÉ..

  • Veronika
    Veronika |

    25. 4. 2007 14:00

    Teď jsem dojedla jeden studený s malinovou marmeládou, co mi zbyl od včerejška a byl snad ještě lepší než včera!

  • Anonym
    Anonym |

    24. 4. 2007 13:03

    Dala jsem do těsta lžíci tvarohu a jsou jemné a výborné.

  • Petra Š.
    Petra Š. |

    19. 4. 2007 22:16

    Lenčo, co sis to koupila? Teď už se prodávají jen teflonové lívanečníky ne? Na tom jdou lívanečky skvěle.

  • Jana Czerwenková
    Jana Czerwenková |

    17. 4. 2007 17:56

    Tak jsem je také dělala a jsou opravdu moc dobré. Měli jsme k nim jahodovou merendu. Mňam!

  • Anonym
    Anonym |

    12. 4. 2007 16:44

    S borůvkovou marmeládou jsou výborné

  • Majka Rončáková
    Majka Rončáková |

    12. 4. 2007 09:03

    Dělala jsem je včera ze dvou dávek, potřela jsem je tvarohem s jogurtovou kulturou a polila horkými pomačkanými jahodami, výborné.

  • Monika Vontorkova
    Monika Vontorkova |

    11. 4. 2007 13:13

    zrovna ted je delám,a už jsem koštla a jsou vyborný.

  • Jarmila Truclová
    Jarmila Truclová |

    8. 4. 2007 16:06

    Určitě lívance zkusím, kdysi jsem podobné dělala. Vynikající je smíchat lžíci rumu s medem a pár kapek citrónu a namazat na lívanec.

  • Sikulka
    Sikulka |

    6. 4. 2007 19:08

    Pro rychlejsi variantu jsem pouzila susene drozdi a prilila jenom vlazne mleko. Pak jsem to nechala 20 minut kynout a pak pekla na normalni panvi, protoze livanecnik nemam a myslim, ze to tady ani v Nemecku nevedou, protoze livance neznaji. Livanecky nebyly tak kulate, ale dobre. Dekuji za recept.

  • Anonym
    Anonym |

    6. 4. 2007 12:29

    také jsem je vyzkoušela, podávala jsem je s borůvkovou marmeládou a šlehačkou, byla to paráda i můj rok a půl letý syn se oblizoval :-)

  • Roman Raba
    Roman Raba |

    5. 4. 2007 16:07

    Dělal jsem z dvojité dávky, poprvé jsem zkoušel něco s ovesnými vločkami, které jsem kvůli tomu koupil a byly výborné. Stačily nám akorát k obědu pro dva (jsme docela jedlíci), jen pár jich zbylo. 1.

  • Jana Peková
    Jana Peková |

    5. 4. 2007 09:09

    Dělala jsem tři dávky a s borůvkovou kaší - výborné - 1.

  • lenča
    lenča |

    30. 3. 2007 17:51

    Kvůli tomuto receptu jsem si koupila lívanečník.Moc jsem si teda nepomohla.Připalovali se a velmi ztěžka šli obracet.Tak jsem vytáhla starou,dobrou teflonku a placičky byly........božíííííí.

  • Daniella O.
    Daniella O. |

    29. 3. 2007 21:42

    Di, livanecky jsem prave dodelala take na panvi podle Vasi rady a jsou skutecne nadherne nadychane. Dekuji za tip, protoze do ted jsem livance pouze obracela, ale pridat dalsi lzici testa me vazne nenapadlo. Proste skvely recept a skvela rada. Dekuji.

  • AA
    AA |

    29. 3. 2007 19:57

    Fakt dobré, krásně se dělají a také jsem je dělala na pínvi, protože lívanečník nemám. Dík za recept

  • Jana Tomčíková
    Jana Tomčíková |

    29. 3. 2007 18:56

    Dávám velikou jedničku!Lívance jsou výborné, moc všem chutnaly. Připravovala jsem je přesně podle receptu, jen jsem smažila na teflonové pánvi, ne na lívanečníku.Skvělé!

  • Evula
    Evula |

    27. 3. 2007 19:02

    Famózní, jednoduché a vynikající. 1*********

  • Petra Š.
    Petra Š. |

    23. 3. 2007 10:15

    Paní Vlasto,lívance byli vynikající,příště ale musím dělat dvojitou dávku,z tohoto množství to stačilo k večeři jen mým chlapečkům - 4 roky a 2 roky. Mě nechali jeden na ochutnání :-)

  • Fleur
    Fleur |

    21. 3. 2007 21:48

    Gábino H. vyzkoušejte recept "lívance z vloček bez droždí" dělám je podle toho receptu už dlouho a jsou moc dobré a droždí v nich vůbec není

  • zdenek krejcirik
    zdenek krejcirik |

    21. 3. 2007 14:21

    tak ja to zkusim udelat nebo spis tatka

  • Gábina Houšková
    Gábina Houšková |

    21. 3. 2007 10:40

    Taky se připojuji k pochvalným komentářům, dávám 1. Lívance byly krásně nadýchané, vločky v nich nebyly ani znát. Bohužel mým klukům moc nechutnaly, protože tam prý bylo cítit droždí, oni mají raději lívance z acidofilního mléka. Podle rady z knížky Péti vařiče jsem do lívancové pánve nalila do prostředního otvoru vodu (voda se musí dolévat, aby se nevyvařila), aby se lívance nepálily a opravdu to funguje. Krásně se všechny upekly dozlatova.

  • Di
    Di |

    21. 3. 2007 09:55

    Dá, E-liško. Já mám starý lívanečník, ale vůbec ho nepoužívám, raději peču lívance na nepřilnavé pánvi. Na rozpálenou pánev nalijte trochu (lžíci) těsta a po chvíli přidejte druhou lžíci navrch, aby lívanečky byly vyšší.

  • E-liška
    E-liška |

    21. 3. 2007 09:38

    A dá se to i bez lívanečníku ?

  • Hana Srnová
    Hana Srnová |

    20. 3. 2007 18:53

    Připojuji slova chvály. Dle komentářů jsem dělala rovnou z dvojité dávky, opravdu dobře a hlavně rychle se smažily, pochutnala si celá rodina. Dávám za 1.

  • ranep
    ranep |

    20. 3. 2007 13:52

    nemají chybu, dávám 1

  • Iva
    Iva |

    20. 3. 2007 11:46

    Ty lívanečky jsou moc dobré a krásně se pečou.Už se těšim až je budu zase dělat,ale příště z dvojité dávky,jen se po nich zaprášilo,tak děkuji za vynikající recept a dávám velkou jedničku.

  • Alena
    Alena |

    19. 3. 2007 17:21

    Tak tyto lívance musím pochválit, měla jsem s nimi opravdu velký údpěch.Dávám za 1

  • Kateřina Dvořáková
    Kateřina Dvořáková |

    19. 3. 2007 10:59

    Tak jsem dělala včera k večeři... Ovesné vločky jsem nechala radši chvíli naboptnat v horkém mléce a do těsta jsem přidala jedno strouhané jablko a cca 1/2 hrnku strouhanky... a musím říct, že to bylo mňamóóózní!! I přítel (taktéž masožravec :c)) se oblizoval až za ušima... Takže příště ze dvojité dávky!!! :c) Děkuji za recept

  • Anonym
    Anonym |

    17. 3. 2007 22:27

    Leni vůbec se toho nebojte,přítel ten nevěděl ani z čeho to je a moooooc si pomlaskával,když se zeptal jak to,že je to tak dobré,tak jsem mu odpověděla,že jí vločky(on,ktarý je masožravec,odpůrce všeho zdraveho :0)

  • Aja Lhotská
    Aja Lhotská |

    17. 3. 2007 18:49

    Lenko, nebojte se vločky jsou dobré, je to náš oblíbený recept, ale je to malá dávka musí se alespoň dvojitá

  • Lenka
    Lenka |

    17. 3. 2007 14:35

    No nevim jestli ty ovesné vločky bodou v tom dobrý, ale zkusím to

  • Vepřeková
    Vepřeková |

    17. 3. 2007 10:20

    Také dělám z dvojité dávky, jsou výborné, vůbec se netrhají a nelepí

  • Květa B.
    Květa B. |

    16. 3. 2007 21:08

    Dneska jsme je večeřeli, opravdu výborné.Neměla jsem normální kvasnice, dala sušené.

  • Alena
    Alena |

    15. 3. 2007 07:36

    Lívanečky jsem udělala na večeři, jsou opravdu výborné, krásně se smažily. S dcerou jsme si pochutnaly. Příště musím ale udělat z dvojité dávky. Dávám velkou jedničku.

  • Lenka
    Lenka |

    14. 3. 2007 15:47

    Včera jsem upekla a můžu říci jenom SUPER. Moc mi chutnaly i celé mojí rodině. Potřela jsem je borůvkovou marmeládou a ušlehaným tvarohem a nemělo to chybu. Dávám taky za 1

  • Jolana Fričková
    Jolana Fričková |

    8. 3. 2007 14:50

    Dělala jsem hned z dvojté dávky jsou opravdu super všichni si moc pochutnali,dávám za 1

  • Adolfína T.
    Adolfína T. |

    4. 3. 2007 19:53

    dělám z dvojité dávky a jsou moc dobrá. Děti mají rády jen se skořicí, takže je ani nemažu a jsou hned pryč

  • Eva Kývalová
    Eva Kývalová |

    4. 3. 2007 10:00

    Včera jsem je dělala,rodině moc chutnaly.Potřela povidly a na to ušlehaný tvaroh.Z dávky bylo 16ks.

  • jolana matejovská
    jolana matejovská |

    4. 3. 2007 08:24

    moc a moc dobré

  • DanaH
    DanaH |

    27. 2. 2007 07:38

    Mňamka! Udělala jsem rovnou dvojitou dávku, jen jsem musela dát víc mouky. Vločky v tom nebyly k nalezení (dala jsem jemné), bylo to takové krásně nadýchané. Super!

  • Andres
    Andres |

    19. 2. 2007 11:21

    dělám z dvojité dávky, jedna nám nestačí, jsou výborné, nelepí se k pánvi, prostě díky za recept, naše dětičky se jen olizují

  • Martina Horáčková
    Martina Horáčková |

    14. 2. 2007 18:42

    opravdu výborné, jen jedna dávka byla skoro málo. Náš prťous je baštil samotné a bral mi je zpod ruky.Jen ty vločky jsem pro jistotu rozmixovala, nakonec tam vůbec nebyly cítit.

  • Daniela
    Daniela |

    8. 2. 2007 15:48

    Dělala jsem dnes poprvé, mají velký úspěch, dětem to moc chutná (teda i mně), ještě uvidím, co řekne manžel.

  • Martina Kabíčková
    Martina Kabíčková |

    5. 2. 2007 19:09

    Výborně se dělají, vůbec se nelepí

  • Emila
    Emila |

    1. 2. 2006 21:37

    Jiné lívance už nedělám asi 2 roky co tu ten recept je. Komu jsem recept dala, tak ho chválí. Výborně se dělají. stejně tak jako mixované palačinky ty jsou také s vločkami a jiné už také nedělám. Děkuji za takovéhle recepty.

  • Hana Janů
    Hana Janů |

    1. 2. 2006 19:29

    Místo polohrubé mouky dávám celozrnnou a je také moc dobré, krásně se otáčejí, nepřilepují apod

  • Fleur
    Fleur |

    18. 9. 2005 10:32

    Včera jsem dělala z dvojité dávky rodince k obědu s borůvkovými povidly a tvarohem, byly vynikající. Vločky v nich pěkně chřoupaly

  • HANKA
    HANKA |

    3. 3. 2005 18:08

    Moc a moc dobré.

  • Alina
    Alina |

    25. 1. 2005 18:49

    Také nám moc chutnají, vločky jsou v nich dobré

  • Jarka
    Jarka |

    24. 1. 2005 15:18

    Často je dělám a všem moc chutnají!!!

  • Anonym
    Anonym |

    9. 11. 2004 22:08

    Výborné, děti mají moc rády