Dědkovo kuře od Kristi

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks kuřecí maso řízek
    • jogurt
    • česnek
    • brambory
    • hladká mouka
    • pepř mletý
    • sůl
    • muškátový oříšek
    • koření na steak

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Naklepané kuřecí řízky vložíme ráno do jogurtu s prolisovaným česnekem (250 ml). Večer dáme vařit brambory a chvilku předtím, než jsou hotové, vezmeme hladkou mouku, do ní dáme pepř, sůl, muškátový oříšek, steakové koření (lze vše, záleží na Vaší chuti), řízky ve směsi obalíme a v rychlosti usmažíme na pánvi.

Komentáře k receptu

  • Máří
    Máří |

    17. 4. 2007 10:41

    Pekla jsem je v troubě v pekáči s grilovací mřížkou, bez obalování, tak jak jsem je vytáhla z jogurtu, jen jsem je posolila. Dietní a dobré.

  • Gábina Houšková
    Gábina Houšková |

    17. 4. 2007 09:43

    Anonyme, myslím, že by to určitě šlo taky upéct v troubě, místo smažení na pánvi. V jedné diskusi to zde také někdo radil.

  • Anonym
    Anonym |

    16. 4. 2007 23:41

    Nezkoušel jste to někdo vrazit v jogurtu marinované kuřecí řízky do trouby místo na pánev? Chystám se vařit dietní jídla pro matku po operaci, myslím, že tohle by šlo ...

  • Evka
    Evka |

    16. 4. 2007 22:36

    Veruš, boduješ. Konečně umí někdo číst

  • Veruš
    Veruš |

    16. 4. 2007 18:43

    Já bych to viděla tak, že se přes den nechají marinovat řízky, no a večer (když se to jídlo zamýšlí jako večeře) se daj vařit brambory. Pak se usmaží řízky a brambory budou akorát hotový :)) Brambory jsou příloha...

  • Anonym
    Anonym |

    16. 4. 2007 17:22

    Receptu trochu nerozumim..Jakou roli tam hraji ty brambory a jestě tomu den předem uvařené...???

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    16. 4. 2007 16:50

    Nerozumím postupu, co s těma bramborama? Jsou jako příloha, nebo se nějak nastrouhají a spojí s moukou na obalování?