ČOKOLÁDOVÝ SORBET

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Minerální vodu přivedeme k varu. Zmírníme oheň. Přidáme čokoládu rozlámanou na kousky a za stálého míchání ji necháme rozpustit. Zlehka vmícháme kakao a cukr. Za občasného zamíchání povaříme 4 minuty.
2
Odstavíme z ohně a vydatně našleháme, pak dáme zchladit. Vychladlou hmotu vlijeme do nádobky na výrobu sorbetu.
3
Na 30 minut vložíme do chladničky. Uchováváme v mrazničce až do chvíle podávání.
Použité ingredience v tomto receptu: Hořká čokoláda Kakao Minerální voda Moučkový cukr

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: