Čočkové ragú

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 30 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: F.O.O.D.

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks cibule
    • 1
      ks mrkev
    • sůl
    • pepř mletý
    • 250
      g hnědá čočka
    • 40
      g parmazán
    • 250
      g červená čočka
    • 2
      lžíce olivový olej
    • 2
      stroužek česnek
    • 3
      ks celer
    • 400
      ml rajčata oloupaná
    • 600
      ml zeleninový vývar
    • 1
      hrst oregáno sušené
    • 1
      hrst bazalka
    • 1
      lžíce cukr krupice

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Předem namočte hnědou čočku. Na oleji orestujte dozlatova nadrobno nakrájenou cibuli. Vmíchejte na menší kousky nakrájenou mrkev, nasekaný česnek a řapíkatý celer. Vše orestujte a nakonec přidejte hnědou i červenou čočku. Vmíchejte loupaná rajčata, zalijte vývarem, osolte a opepřete. Přidejte oregáno a vařte doměkka. Dochuťte cukrem, ozdobte bazelkou a lupínky parmazánu.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.
 
 

Další doporučené recepty: