Čínské nudle po česku

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 4
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Ivetka

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Špagety uvaříme a scedíme. V pánvi wok osmahneme zeleninu, aby změkla a zároveň zůstala křupavá. Dáme stranou a zpudka osmahneme na nudličky nakrájené maso s prolisovaným česnekem.
2
Přidáme sojovou i worchestrovou omáčku, podlijeme trochou vody a podusíme. Když se voda vyvaří, přidáme zeleninu a špagety, zakápneme sojovou omáčkou (špagety musí být obalené ve vzniklém sosu) a na sucho ještě chvíli smažíme.
3
Neustále mícháme, aby se špagety nepřipálily.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Jana
    Jana |

    3. 9. 2013 13:43

    A když nemáte nudle dejte tam špagety :-D

  • Lenka Blahutová
    Lenka Blahutová |

    7. 8. 2008 09:55

    Zkuste ještě přidat koření na čínu Mamita (Kaufland).

  • elfka elfová
    elfka elfová |

    10. 4. 2008 11:56

    hmm tak jo ale chtělo ¨by tam ktomu napsat jak se pokrm dlouho dělá...pa

  • Petra Procházková
    Petra Procházková |

    21. 3. 2008 13:30

    Seděla jsem doma u televize a dostala na něco strašnou chut..a na internetu jsem našla tento recept..no musím říct že hned na poprvé se to povedlo a bylo to výborné..Hlavně proto že se místo čínských nudlí použily špagety takže jsem nemusela do obchodu

  • Martin
    Martin |

    18. 1. 2008 05:00

    Anonyme: Špagety a většina základních těstovin pochází z Číny... do Itálie je dovezli obchodníci.

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    4. 1. 2008 19:52

    Anonyme: vždycky se najdou rýpalové jako ty,ať už k názvu nebo použitých ingrediencí.Opět,jde o recept,ne o malichernosti.Navíc název receptu mluví jasně.:o)

  • Anonym
    Anonym |

    4. 1. 2008 14:14

    Čínské nudle po česku a základem jsou špagety? Vždycky jsem si myslela, že špagety jsou z Itálie :-)

  • Anonym
    Anonym |

    4. 12. 2007 14:45

    fakt hnus

  • michelle hulinorová
    michelle hulinorová |

    15. 11. 2007 12:59

    nechapu pro anonim anonim tak stoura.... aspon se mohl podepsat! Me ten recept pripada ok.

  • Věra z Dc
    Věra z Dc |

    23. 8. 2007 11:37

    Příspěvek ze 14.4. ( anonim anonim) je asi virového původu ? :-((

  • anonim anonim
    anonim anonim |

    14. 4. 2007 15:56

    pokud jste cetli,tak se tenhle recept jmenuje čínské nudle po česku,tak tam asi šlo o přizpůsobení Ivano K. Jana Nováková 31.8.2006 Ahoj.zkusili jsme a moc nám to chutnalo.Myslím,že těstoviny nemusí být čínské,tam šlo asi jen o styl,mladší syn čínské nerad,tak se to hodilo.Připomíná mi to časy,kdy jsme vymýšleli,co se dalo,aby jídlo nebylo tak stále stejné.Pa dodrou chuť** Dagmara Galušková 11.8.2006 Také používám na čínu špagety střední velikosti, nejvíce se podobají čínským vaječným. Maso naložím v kukuřičném škrobu a koření, naprudko osmahnu a podliji. Vložím do velké mísy a znovu naprudko orestuji zeleninu a smíchám s masem. Na konec na sezamovém oleji jemně opražím uvařené špagety a vše smíchám. Sojovku dávám na stůl. Koření měním, ale základem je kuřecí masox /nejlépe sypký/, a pak podle chuti česnek, koření 5 vůní, zázvor, citronová tráva atd. luckymili 19.5.2006 ......

  • Jana Nováková
    Jana Nováková |

    31. 8. 2006 16:20

    pokud jste cetli,tak se tenhle recept jmenuje čínské nudle po česku,tak tam asi šlo o přizpůsobení Ivano K.

  • Dagmara Galušková
    Dagmara Galušková |

    11. 8. 2006 00:36

    Ahoj.zkusili jsme a moc nám to chutnalo.Myslím,že těstoviny nemusí být čínské,tam šlo asi jen o styl,mladší syn čínské nerad,tak se to hodilo.Připomíná mi to časy,kdy jsme vymýšleli,co se dalo,aby jídlo nebylo tak stále stejné.Pa dodrou chuť**

  • luckymili
    luckymili |

    19. 5. 2006 16:56

    Také používám na čínu špagety střední velikosti, nejvíce se podobají čínským vaječným. Maso naložím v kukuřičném škrobu a koření, naprudko osmahnu a podliji. Vložím do velké mísy a znovu naprudko orestuji zeleninu a smíchám s masem. Na konec na sezamovém oleji jemně opražím uvařené špagety a vše smíchám. Sojovku dávám na stůl. Koření měním, ale základem je kuřecí masox /nejlépe sypký/, a pak podle chuti česnek, koření 5 vůní, zázvor, citronová tráva atd.

  • Ivana K.
    Ivana K. |

    19. 5. 2006 09:47

    ...... a proč nepřidáte čínské nudle místo špaget? Váš recept paní Iveto mi nepřipadá moc čínský se špagetami.