Čína (universální)

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • vepřové maso
    • pepř mletý
    • sojová omáčka
    • solamyl (bramborový škrob)
    • olej
    • kečup - jemný
    • zelenina

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vepřové maso nakrájené na nudličky dáme do kameninové misky, promícháme s trochou pepře a sójové omáčky.
2
Přidáme lžičku Solamylu a necháme asi dvě hodiny marinovat. Na pánvi rozpálíme olej a připravené maso orestujeme, přidáme opět trochu sójové omáčky. Maso vyjmeme a mírně osolíme.
3
Na zbylý tuk dáme kečup, zeleninu a sójovou omáčku, prohřejeme a na talíři přelijeme přes maso.
4
Příloha: hranolky, brambory.

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.