Majolkové houstičky
Domací houstičky
Oblíbené houstičky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Houstičky jsou chuťově velmi dobré, je v nich cítit, že jsou připravované ze sádla i jsou celkově mastnější. Konzistencí bych je přirovnala k vánočce.
Zajímavé, možná by se to dalo zadělat v domácí pekárně.
Dnes jsem vyzkoušela tyto houstičky a jsou opravdu dobré.Dají se jíst samotné ,jen tak na chuť.Dávám za 1.
Kremrole se šlehačkou
Poleva z "ledových kaštanů"
Domácí vánočka
Mrkvový salát - vitaminová bomba
Kastrůlkové ražniči
Špenátové brambory - příloha
Sušenky á la OREO
Fazolové ragú se zeleninou
Tvarohový koláč s borůvkami
Švestková pikantní marináda
Švestkové knedlíky z bramborového…
Cuketové muffiny
Vídeňský řízek se smetanovou kaší
Těstoviny Carbonara s pečenými rajčaty
Tvarohová zmrzlina s ostružinami
Losos v sezamu s nudlemi
Hummus z červené řepy