Cibulačka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 200
      g uzené maso
    • 250
      g cibule
    • 1,5
      l hovězí vývar (Z kostky)
    • mletý kmín
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Cibuli nakrájíme najemno a osmažíme na tuku, přidáme nakrájené uzené maso a kmín, ještě chvíli restujeme, zalijeme vývarem a povaříme. Do talíře dáme opečený toast, na který vyklepneme žloutek, posypeme strouhaným sýrem, zalijeme vařící polévkou a posypeme zelenou petrželkou.

Komentáře k receptu

  • Cecil
    Cecil |

    12. 8. 2012 21:44

    Ani vývar z kostky.....

  • Adéla
    Adéla |

    18. 4. 2008 19:46

    Je to dobrá polévka,i děti,ačkoli cibuli nemusí si na ni pochutnaly.Vřele doporučuji.

  • Hana Knezova
    Hana Knezova |

    13. 12. 2007 09:10

    ja nechavam cibuli malinko zkaramelizovat s pravym hnedym trinovym cukrem a kdyz uz je cibule skoro osmazena a zkaramelizovana tak ji zaleju misto Sherry sladsim bilym vinem, pak pridam zeleninovy vyvar, bobkovy list a 2 kulicky pepre, varim 30 - 40 min a pak podavam s opecenou bagetou a syrem. kmin ani uzeny maso tam nedavam.

  • Natali
    Natali |

    27. 9. 2007 11:53

    Do pravé cibulajdy se nedává uzené maso ani vejce.Přidávám Sherry.

  • Zdeněk Švarc
    Zdeněk Švarc |

    30. 11. 2006 10:07

    LEVNÉ, SYTÉ, RYCHLÉ, VÝBORNÉ, MŇAM,MŇAM