• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Kuchaři
    • Recepty.cz
    • Chlebík z pekárny na rychlo
    Napište svůj komentář k receptu

    Chlebík z pekárny na rychlo

    autor: zrzka
    0.0
    moje hodnoceni
    4.7
    hodnotilo: 9
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Chlebík z pekárny na rychlo
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 350
        ml voda
      • 0,50
        kostka droždí
      • 2
        lžička cukr
      • 2
        lžíce instantní bramborová kaše
      • 2
        lžička sůl
      • 2
        lžička kmín
      • 2
        lžíce ocet
      • 2
        lžíce olivový olej
      • 260
        g hladká mouka
      • 250
        g žitná mouka

    Postup přípravy receptu

    1
    Do pekárny dáme vlažnou vodu, olej, ocet, cukr a rozdrobíme kvasnice. Zasypeme moukou, přidáme kaši, koření a nahoru sůl. Zapneme program SPRINT u Eta, u jiných pekáren to bude něco podobného - rychlý, Quick.
    2
    Pokud nemáme čerstvé kvasnice, můžeme nahradit 2 lžičkami sušených, jen nevím, jestli je dát taky do té vody nebo nahoru. V tom případě by sůl zase musela do vody. No, nebudu to rozvádět, ať si s tím poradí každý sám.
    3
    Každopádně máme dobrý chleba, když spěcháme, je hotový za polovinu času, než ten, který se peče na základní program.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Bagety z pekárny

    Bagety z pekárny

    Makovník z pekárny

    Makovník z pekárny

    Bagety z pekárny

    Bagety z pekárny

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .
     

    Komentáře k receptu

    • dagmar motlová
      dagmar motlová | 12. 1. 2010 10:02

      SOUHLAS,VÝBORNÝ S BYLINKOVÝM MÁSLEM!

    • PajaP ***
      PajaP *** | 8. 1. 2010 18:22

      Dokonaly chleba!

    • Alena Macháčková
      Alena Macháčková | 5. 9. 2009 21:35

      Chlebíček je skutečně výborný. Vyzkoušela jsem už řadu receptů, ale k tomuto se stále vracím, je nadýchaný a vydrží dlouho měkoučký - pokud není hned snědený :-). Skutečně doporučuji a dávám 1.

    • Jana Kubáčková
      Jana Kubáčková | 29. 4. 2009 11:23

      Mě napadá jestli jste neměla špatně nasazený jeden hák. Mám také Etu Harmony a hák musí dobře zapadnout jinak se netočí.

    • Sylva P.
      Sylva P. | 29. 4. 2009 07:45

      Prosím o radu. Zkoušela jsem péct s časovým nastavením. Mám ETA HARMONY. Ale směs se celá nepromísila s vodou a tak ve formě byla část vykynutého chleba a část sypká směs ale dost ztvrdlá. Kde jsem udělala chybu?

    • Tereza J.
      Tereza J. | 20. 4. 2008 09:39

      Chlieb je dobrý, chutí. Len som dala iba 1/3 kocky droždia a 1 lyžicu octu. Ale je skutočne chutný.

    • Dita M.
      Dita M. | 22. 2. 2008 20:44

      Tak jsem dostala doporučení na tento recept a jak koukám čtu jen samou chválu. Můj se teprve peče, tak pak napíšu jak se povedl a jak chutnal:-).

    • Jirka + Marie Lulkovi
      Jirka + Marie Lulkovi | 15. 1. 2008 13:43

      Dodržovali jsme přesně návod,místo klasických kvasnic jsme přidali 2 lžičky sušených a přidali měco málo slunečnicových semínek,byl výborný...Kvůli druhu kvasnic jsme se báli použít superrychlý program(1,20h),tak jsme zvolili klasiku(3,20h)a výsledek byl dokonalý...Dáváme do seznamu "neušákových" chlebů...Manžel nikdy nevařil a ted´ peče díky pekárně jeden chlebík za druhým...:-)))

    • iva zumrova
      iva zumrova | 15. 12. 2007 19:15

      není moc toho octa?aby ten chleba nebyl kyselý,my jsme jen dva a chlebík nám vydrží aspoň 3-4 dny.

    • Zdeňka
      Zdeňka | 10. 12. 2007 20:23

      Taky dávám jedničku,dobrý chléb a rychle upečený(ještě rychleji snědený).

    • Hospodyňka
      Hospodyňka | 9. 12. 2007 16:36

      Tohle je jeden z nejlepších chlebů, vydrží dlouho vláčný (to je si tou kaší) a mě osobně vyhovuje taky větší podíl žitné mouky než obvykle. Výborný!

    • Vladkka Nováková
      Vladkka Nováková | 21. 11. 2007 08:02

      Lenko, pokud se vám chleba propadá, tak jste dala moc vody, nebo moc droždí. Nelze se vždy striktně držet receptu, protože moc záleží na mouce, ze které pečete. Některá si vezme vody víc, některá míň. Vypracovávání chleba je proto nejlepší zkontolovat okem. Těsto by mělo mít kozistenci hutnou. Téměř tak, že se vám dělá jedna velká koule těsta.

    • Lenka
      Lenka | 21. 11. 2007 07:06

      dělala jsem ho přesně podle receptu, propadl se a uvnitř byla díra abyl moc mazlavý, co je špatně

    • Romča Gabrielová
      Romča Gabrielová | 8. 10. 2007 19:12

      Je to taky můj první chleba z čerstvého droždí. Chleba peču od léta. Moc jsem něvěřila, že se to povede, ale byla jsem moc mile překvapená!! Povedl se a já budu péci tento chléb asi hodně často!! Už jsem vyzkoušela kdejaký recept na chléb.... domácí pekárna je prostě zázrak. Díky za inspiraci

    • Vera Bojcukova
      Vera Bojcukova | 30. 5. 2007 19:53

      Já peču tento chléb již po několikáté a je to Ok.Je možné přidat,semínka dle chuti,česnek,cibulku,jak kdo má rád.Při pečení na SPRINT používám jenom čerstvé droždí.Po chlebu se jenom zapráší...

    • Jaroslava Oumarová
      Jaroslava Oumarová | 16. 4. 2007 12:59

      Můj první chléb s čerstvým droždím...Je moc dobrý a poprvé jsem nestihla při pečení usnout, chlebík je totiž za dvě hoďky hotový :-))) Jednička !

    • Květa B.
      Květa B. | 27. 3. 2007 20:01

      Ta kaše tomu dá pěknou vůni.

    • Anonym
      Anonym | 27. 3. 2007 19:47

      Já dávám na půl kg mouky 1 čajovou lžičku sušených kvasnic.Dávám je až na mouku doprostřed.Do pravého rohu dám cukr,do levého sůl a je to OK.Jinak chleba určitě vyzkouším.Dělám podobný, ale nedávám tam tu kaši.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Pokrmy Domácí pekárna Pečení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Droždí Hladká mouka Instantní bramborová kaše Kmín Ocet Olivový olej Sůl Voda Žitná mouka
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Piškotové řezy po padesáté

    Piškotové řezy po padesáté

    Rychlí utopenci

    Rychlí utopenci

    Čokoládový Baileys

    Čokoládový Baileys

    Karbanátky z filé

    Karbanátky z filé

    Nejfalešnější svíčková

    Nejfalešnější svíčková

    Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou

    Těstoviny s žampionovo-nivovou omáčkou

    Vánoční jihočeský kuba

    Vánoční jihočeský kuba

    Mrkvový koláč BILLA

    Mrkvový koláč BILLA

    Kulaté kynuté knedlíky - příloha

    Kulaté kynuté knedlíky - příloha

    Doporučujeme

    20 minut
    Banánové lívance s kokosem a mákem

    Banánové lívance s kokosem a mákem

    60 minut
    Domácí těstoviny

    Domácí těstoviny

    40 minut
    Omáčka z pečených paprik

    Omáčka z pečených paprik

    30 minut
    Flank steak s hráškem a fazolkami

    Flank steak s hráškem a fazolkami

    38 minut
    Čokoládové suflé

    Čokoládové suflé

    30 minut
    Luštěninový salát s rukolovým pestem a krutony

    Luštěninový salát s rukolovým pestem…

    40 minut
    Milionářské řezy se slaným karamelem

    Milionářské řezy se slaným karamelem

    35 minut
    Pavlova s citronovým krémem

    Pavlova s citronovým krémem

    Poslední sledované recepty

    70
    Pravé tiramisu bez vajec
    Pravé tiramisu bez vajec
    29
    Pizza těsto z pizzerie
    Pizza těsto z pizzerie
    29
    Míša řezy
    Míša řezy
    28
    Svíčková na smetaně
    Svíčková na smetaně
    27
    Palačinky
    Palačinky

    Zajímavé články

    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým připravíte ten nejlepší!
    Domácí karamel: Rady a tipy, díky kterým…
    Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně nejlepších obědů
    Recepty z mletého masa: 6 bezkonkurenčně…
    Nepečené recepty frčí! Zkuste 5 nejlepších dezertů do skleničky
    Nepečené recepty frčí! Zkuste 5 nejlepších…
    Přírodní vitamíny: Jak je propašovat do každého jídelníčku?
    Přírodní vitamíny: Jak je propašovat do každého…
    Shortbread: Recept na nejlepší sušenky k horkému čaji podle Britů
    Shortbread: Recept na nejlepší sušenky k horkému…

    Sledujte nás

    AHA.cz  To už stačilo! Slováček dal Gelemové nůž na krk

    To už stačilo! Slováček dal Gelemové nůž na krk

    AHA.cz Burešová kápla božskou: Takhle si žije s Forejtem z MasterChefa!

    Burešová kápla božskou: Takhle si žije s Forejtem z MasterChefa!

    AHA.cz Deník Aha! 23.1.2021

    Deník Aha! 23.1.2021

    Dáma.cz 5 nejkrutějších znamení zvěrokruhu: Nepatří mezi ně také váš partner?

    5 nejkrutějších znamení zvěrokruhu: Nepatří mezi ně také váš partner?

    Dáma.cz Komu se v posteli vyhnout? Tyto typy milenců v ložnici rozhodně nechcete!

    Komu se v posteli vyhnout? Tyto typy milenců v ložnici rozhodně nechcete!

    Ženy.cz Svatba 2021: Jaké šaty, boty nebo květiny budou v kurzu?

    Svatba 2021: Jaké šaty, boty nebo květiny budou v kurzu?

    Maminka.cz Velký rodinný a vztahový horoskop pro rok 2021: Co čeká vaše znamení?

    Velký rodinný a vztahový horoskop pro rok 2021: Co čeká vaše znamení?

    Reflex.cz Maláčové navzdory. Spolek oživuje památky i zaměstnává hendikepované, ale ministryně na ně zaklekla

    Maláčové navzdory. Spolek oživuje památky i zaměstnává hendikepované, ale ministryně na ně zaklekla

    E15.cz OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    OBRAZEM: Stromy či sauna. Co nabízejí nejzajímavější české kanceláře

    Abecedazahrady Háčkované hračky: Inspirujte se, jaké krásné kousky můžete dětem vyrobit

    Háčkované hračky: Inspirujte se, jaké krásné kousky můžete dětem vyrobit

    Další doporučené recepty:

    Chlebíčky s vejcem
    Chlebíčky s vejcem
    Chlebíčky se surimi (krabí) pomazánkou
    Chlebíčky se surimi (krabí) pomazánkou
    Chlebík s műsli pro děti
    Chlebík s műsli pro děti
    Chlebová bábovka s rozmarýnem
    Chlebová bábovka s rozmarýnem
    Chlebová bramborová polévka s houbami
    Chlebová bramborová polévka s houbami
    Chlebová pečeně
    Chlebová pečeně
    • Recepty.cz
    • Chlebík z pekárny na rychlo
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí