Chléb plněný špenátem

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: mclovo

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      hrnek majonéza
    • 1
      hrnek zakysaná smetana
    • 300
      g mražený špenát 1 balíček
    • polévka z pytlíku 1 balíček (40 g) Knorr zeleninové či pórkové polévky
    • 1
      ks chleba kulatý chléb

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Rozmraz špenát a vymačkej z něj co nejvíce vody. Zamíchej obsah sáčku z polévky s majolkou a kysanou smetanou a přidej špenát. Dej do ledničky alespoň na 3-4 hodiny (klidně nech přes noc).
2
Těsně před podáváním. Odřízni vršek chleba a vydlabej vnitřek. Pomazánku dej do vnitřku chleba a můžeš podávat i se zeleninou (mrkev, brokolice, paprika, okurka, květák atd).
Zařazení: Pokrmy Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Alice Pesta
    Alice Pesta |

    18. 8. 2007 23:51

    Delala jsem to velmi casto v minulosti. Ti kteri maji problem se studenou variaci doporucuji zabalit do alobalu a dat do mirne trouby na 45 minut. Lucko take zdravim z Kanady.

  • Tereza Jarčušková
    Tereza Jarčušková |

    24. 4. 2006 07:19

    Nevarený rozmrazený špenát do pomazánky dávam, je výborný, myslím, že som ho pridala medzi recepty, ale s nevarenou polievkou skúsenosť nemám. Ale je to vlastne dehydrovaná polievka, pokiaľ tam nedám vodu, so všetkými ingredienciami, takže to nemusí byť zlé ...

  • pupen Hons
    pupen Hons |

    23. 4. 2006 21:25

    Nevařená sačková polévka do pomazánky???

  • Jana
    Jana |

    21. 4. 2006 19:03

    Tak nevím,mám dost velkou představivost,ale tohle jídlo je pro mě hádanka.Nevařený rozmražený špenát a nevařená sáčková polévka s majolkou a smetanou?Jestli to někdo vyzkoušíte,dejte vědět.