Chinese Noodles

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 6
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Kuřecí prsíčka nakrájíme na maličké kostičky a prudce osmahneme na pánvi s nakrájenou cibulí, potom přidáme buráky, směs, osolíme, opepříme a chvíli dusíme. Mezitím 2-3 minutky povaříme čínské nudle, scedíme, necháme okapat a přidáme do pánve. Počkáme pár minut, než se osmahnou i nudle, nakonec přidáme špetku oregána a podáváme.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • blazniva kyticka
    blazniva kyticka |

    14. 7. 2013 18:02

    Precejen nejsme pandy aby sme se cpali bambusem ne O:-)

  • játrosi
    játrosi |

    2. 2. 2013 19:59

    použité suroviny a název pokrmu jsou z uplně jinho světa, pan autor nejspíš nikdy nebyl v čínské kuchyni...

  • jade23
    jade23 |

    19. 11. 2010 18:01

    Super

  • recepty73
    recepty73 |

    27. 10. 2010 08:25

    Dělám celkem často,jen buráky tam mít nemusíme.

  • sabina natalia b.
    sabina natalia b. |

    2. 10. 2009 12:05

    Když dám slané buráky ze sáčku - je to nejlepší ;-)

  • Michaela Linhartová
    Michaela Linhartová |

    10. 8. 2009 11:28

    Já čínské nudle uvařím, hodím na wok posypu orientálním kořením a čínskou sojovkou. A ty buráky tam dávám taky. Bez nich to není ono. Asi záleží na druhu buráků. Já to nikdy neměla nahořklé.

  • caribou
    caribou |

    21. 10. 2007 10:51

    já třeba nudle s kari nemám ráda, už mi to nepřijde, jako čínský nudle.

  • dex
    dex |

    13. 9. 2007 12:15

    doporučuju přidat zázvor a pořádně kari, je to bezva

  • caribou
    caribou |

    30. 11. 2006 16:28

    vlastně je to klasika až na ty buráky a oregáno.. taky je to bez sojové omáčky. bez buráků to jde taky :)

  • Libuše Suchánková
    Libuše Suchánková |

    24. 11. 2006 11:17

    Zní to jako klasika. Jen doufám, že to nebude špatné i bez těch oříšků. Chci to dát konzumovat i synovi a ten buráky nemůže.

  • caribou
    caribou |

    31. 8. 2006 19:48

    já nevím, mně doopravdy nahořklý nepřipadaly a hrozně mi tam chutnaly, bez buráků to už snad nikdy dělat nebudu :) tobě jo :)

  • doobie
    doobie |

    30. 8. 2006 21:28

    Tak vážení s tímto jídlem mám nejlepší zkušenosti, ochutnával jsem ho přímo od té slečny, která sem ten recept zapsala:)Jedinou výhradu bych měl k burákům, které mě připadaly malinko nahořklé. Nevím zda to bylo přípravou "moc opečené" nebo špatnou volbou druhu buráků. Ale jinak tento recept můžu doporučit všem,kdo má rád exotickou kuchyni..S pozdravem doobie

Abecední seznam: