Celerové pyré

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 1
      ks celer mladý
    • sůl
    • koření směs - např. Podravka, Knorr, apod
    • celerová nať
    • 1
      lžička rostlinný olej
    • 1
      lžíce máslo
    • 1,5
      dl mléko vlažné

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Celer oloupene a nakrájíme na centimetrové kousky, které dámě vařit spolu s částí celerové natě a lžičkou oleje a solí a směsí koření. Až celer změkne, scedíme jej a rozmačkáme spolu s mlékem, máslem a zbytkem posekané natě. Můžeme i vyšlehat mixérem. Pyré chutná skvěle!

Komentáře k receptu

  • Fuser
    Fuser |

    8. 1. 2013 12:05

    podravka, knorr? to vynechte.....

  • Monika Pořízková
    Monika Pořízková |

    2. 6. 2010 11:49

    Já pyré používám jako přílohu k masu - místo bramborové kaše

  • Zuzka D.
    Zuzka D. |

    15. 11. 2005 19:28

    Skutečně, docela zajímavá chuť. Ráda bych se jen zeptala, s čím pyré podávat. Poradíte?

  • Mlsounek
    Mlsounek |

    13. 10. 2004 11:21

    No nevím jestli bych to přežil. S přípravou ještě počkám...