Celer v sýrovém těstíčku

moje hodnocení:

4,8

hodnotilo: 5
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Celer oloupeme a nakrájíme na plátky asi 1 cm tlusté a uvaříme den předem ve vodě ochucené trochou octa nebo citronové šťávy.
2
Na těstíčko: nastrouháme sýr cihlu, přidáme vejce a hladkou mouku a rozředíme mlékem na hustší kašičku.
3
Plátky celeru mírně osolíme, namáčíme v těstíčku a pečeme v rozpáleném oleji do zlatova.
4
Podáváme s vařenými brambory a tatarskou omáčkou (dělám z jogurtové majolky).
Použité ingredience v tomto receptu: Celer Eidam sýr Hladká mouka Mléko Olej Vejce
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: