Carolans II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Smícháme Tatry s vodou, rozvaříme v nich karamelky, přidáme rum, vyšleháme v mixeru a vychladíme.
Použité ingredience v tomto receptu: Hnědý rum Karamely Tatra Voda

Komentáře k receptu

  • Anonym
    Anonym |

    18. 10. 2006 22:36

    Paní Kutačová,jaké používáte karamelky?Děkuji Míša

  • Katka Maršálková
    Katka Maršálková |

    18. 10. 2006 09:13

    a kolik toho je z tohodle množsví? není to příliš sladké po těch karamelkách? Jak velké balíčky karamelek?

  • Jana Kutačová
    Jana Kutačová |

    13. 7. 2006 12:52

    Ivi,Tatra mléko je opravdu neslazené zahuštěné mléko.Jinak tuto dobrotu vyrábí tchýně a já nikdy nemám dost-vynikající:o)

  • Ivana Přikrylová
    Ivana Přikrylová |

    13. 7. 2006 10:15

    Tatra je myslím neslazená. Určitě vyzkouším, dík a přidávám do oblíbených

Poslední navštívené:

Abecední seznam: