Carolans

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: zrzka

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 0,5
      l mléko
    • 2
      plechovka salko
    • 2
      plechovka tatra
    • 6
      dl hnědý rum
    • 4
      balíček káva capucino

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Salko vaříme v uzavřené plechovce 1 hodinu. Potom smícháme Tatra mléko, rum a Salko (lehce vychlazené). 1/2 l méka ohřejeme a vmícháme instantní kávu. Obě směsi řádně rozmícháme - lépe rozmixovat, přecedíme do lahví a vychladíme.

Komentáře k receptu

  • petra
    petra |

    30. 12. 2006 17:47

    zravna jsem dala vařit salko. tento recept dělám již potřetí. vždy rozdám po lahvi po příbuzenstvu. všem chutná. rumu dávám jen půl litru, kvůli jedné deci se mi nechce kupovat dva rumy 50g cappuccina Irisch cream od Tchiba(100g balení)