Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Dort od krtka
Kuřecí kousky ala Donald
Minipizzy
Vydatná česnečka
Kořeněná panenka - grilovaná
Řízky v zakysané smetaně
Dortík s pudinkovým krémem,…
Pudinkové řezy čtyř barev se…
Anglická pečeně (Carvery)
Středomořská čočková polévka
Polévka z pečených rajčat
Cukeťák z trouby
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Brownies s ostružinovým pyré
Zapečená plněná rajčata
Vanilkový cheesecake
Quiche s červenou řepou a sýrem
Huevos rancheros