Bešamel od maminky
Kynuté koláče od maminky
Jihočeská kulajda od maminky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Mušle
Banánové řezy
Gnocchi jako halušky
Játrové špízy (kořeněná játra) -…
Jablkový páj
Grilovaná nebo pečená špeková zelenina
Jednoduchá krkovička s kapustičkami -…
Španělská paella krok za krokem
Kuřecí maso se šunkou a hermelínem
Tvarohová pomazánka s vejci
Krůtí roláda s citronovou majonézou a…
Grilovaný lilek Badrijani
Vídeňský řízek se smetanovou kaší
Salát z pečené červené řepy
Sushi burger
Jahodové tiramisu II.
Smoothie bowl s jahodami