Pikantní čalamáda
Čalamáda II.
Houbová čalamáda
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pokud uděláte nálev z deka, zavařovat nemusíte, protože deko obsahuje chemický konzervant.
Já bych řekla,že ano,pokud se to do sklenic nedává horké,začalo by se to kazit,tak já bych to nechala chytit na chvíli,třeba,jako okurky.
Čalamáda se nezavařuje?Děkuji
Vídeňský bramborový salát s kysanou…
Zelný salát s koprem
Bábovka s mandarinkami-velká
Knedlíčky s bylinkami ze strouhanky
Salát Caesar II.
Slaný dort II.
Česneková krkovička na tymiánových…
Hlíva (bedly, václavky) na smetaně -…
Domácí vepřová šunka
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Polévka z medvědího česneku s pestem
Pečené kuře s nádivkou
Kuřátkové sušenky
Čočka s bylinkami a uzeným masem
Salát little gem se slaninou a…
Skořicoví zajíci z listového těsta
Velikonoční sušenky
Jidáše