Burgundská bábovka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: 20 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Máslo, cukr a žloutky utřeme do pěny. Přidáme mouku s práškem do pečiva a skořicí. Promícháme a přidáme víno. Potom vmícháme ušlehaný sníh z bílků a nakonec nasekanou čokoládu. Formu vymažeme tukem a vysypeme strouhankou. Pečeme při teplotě 160 °C asi 50 minut.
2
Bábovka získala v soutěži CAKE FORUM 2004 třetí místo a musím uznat, že je výborná.

Komentáře k receptu

  • Kamila B.
    Kamila B. |

    26. 9. 2012 15:07

    Opraveno. :-)

  • pippiva
    pippiva |

    26. 9. 2012 14:42

    Nema tam byt 1 dcl? Prosim o opravu mnozstvi vina.

  • pippiva
    pippiva |

    26. 9. 2012 14:42

    Nema tam byt 1 dcl? Prosim o opravu mnozstvi vina.

  • MJG
    MJG |

    26. 9. 2012 11:01

    To snad ne???!!!!??? 1 litr vina a jen 250g mouky, to se prece nemuze upect =-O

  • Martik007
    Martik007 |

    26. 2. 2011 13:32

    Opravdu se tam dává 1l vína? Není to trochu moc???

  • Alena prokopcová
    Alena prokopcová |

    27. 8. 2007 09:29

    Pekla jsem pro návštěvu ze dvou dávek a snědla se ve čtyřech k snídani. Byla fakt výborná. Jen jsem část pol. mouky nahradila celozrnnou... určitě zopakuji.

Abecední seznam: