Bulharský tarator

moje hodnocení:

4,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Okurky omyjeme a na hrubém struhadle ustrouháme se slupkou. Prosolíme a ponecháme 10 min, aby pustily šťávu. Utřeme česnek, posekáme jemně kopr (čerstvý možno nahradit konzervovaným, koprem na rozdíl od česneku nešetřit), ořechy posekáme a vše s pepřem a olejem vmícháme. Necháme vychladit a podáváme jako salát, v horkých dnech může být jako samostatné jídlo.
Vyzkoušeli recept

Komentáře k receptu

  • Michal
    Michal |

    4. 4. 2013 20:46

    Nejak v tom receptu vypadl ten jogurt :)

Další doporučené recepty: