Bulharská fazolová omáčka

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájená rajčata nebo rajský protak naředíěný šťávou z fazolových lusků, osolíme. Prohřejeme a mezitím nakrájíme lusky na cca 2 cm kousky a svazeček kopru nadrobno.
2
Vložíme do nádoby k rajčatům a krátce povaříme. Ve šlehačce rozmícháme hladkou a tím zahustíme omáčku.
3
Zmícháme a podáváme s těstovinami, knedlíkem nebo pečivem.
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Fazolové lusky Hladká mouka Kopr Olej Rajčata Šlehačka Sůl

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Další doporučené recepty: