Bůčková pomazánka II.

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Bůček uvařit do poloměkka. Játra syrová. Cibuli jemně osmahnout. Všechno pomeleme na masovém strojku, přidáme sůl a pepř. Naplníme zavařovací skleničky (ne plné). Dáme do hrnce, až bude voda přicházet k varu, zmírníme plamen, aby byl jenom, náznak varu. A zahříváme asi 1 hodinu. Nechat vychladnout. Skladovat v chladu!
Použité ingredience v tomto receptu: Cibule Vepřová játra Vepřový bůček

Komentáře k receptu

  • Martin
    Martin |

    29. 11. 2006 10:18

    Přijměte prosím omluvu přehlédle jsem to v textu

  • Jana z VM
    Jana z VM |

    27. 11. 2006 14:26

    Vždyť je koření uvedeno přímo v receptu a i kdyby tam nebylo, to je snad jasné, ne?!

  • Di
    Di |

    27. 11. 2006 13:33

    A co je sůl a pepř?

  • Martin
    Martin |

    27. 11. 2006 13:09

    Bez soli a koření to asi moc dobré nebude

Abecední seznam: