Zapečené brynzové halušky
Dobré ořechové pečivo
Pečivo - Dalamánky se semínky
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ďakujem za upozornenie, to "po" som prehliadla...
Andra, v ingredienciách je napísane: po 250 g polohr. múky, bryndze, masla. T.z. z každej suroviny 250 g.
Koľko bryndze?
Kristina, do cesta ide múka, bryndza, maslo, soľ. Vyvaľkané cesto potrieme žĺtkom a posypeme strúhaným syrom.
Nerozumím postupu,jak je napsán.Sýr také přijde do těsta nebo jen navrch,kdy se těsto vyválí,kdy se přidá brynza?Děkuji za přesnější popis
Pikantní vepřová játra
Arabské kuře
Pikantní okurkový salát
Rychlá ovesná kaše ke snídani
Jablečné muffiny s tvarohem
Piškotová mňamka
Kokosová bábovka s kefírem
Salát z pekingského zelí - zdravě a…
"Braunýs"
Salát do ruky
Švestkové knedlíky z bramborového…
Cuketové muffiny
Vídeňský řízek se smetanovou kaší
Těstoviny Carbonara s pečenými rajčaty
Tvarohová zmrzlina s ostružinami
Losos v sezamu s nudlemi
Hummus z červené řepy