Broskvový ledový čaj dle Ládi Hrušky

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Všech pět hrnků vody dáme vařit na plotnu do hrnce. Vypeckované broskve, nakrájené na tenké měsíčky, vhodíme do vody. Přidáme čerstvou mátu a čtyři sáčky čaje. Vše necháme povařit, přikryté pokličkou, cca pět minut.
2
Po této době vyndáme sáčky s čajem a nápoj si procedíme. Nakonec dle chuti dosladíme a můžeme podávat ve sklenicích s ledem tak, jako Láďa Hruška.
3
Velmi osvěžující! :)
Zařazení: Nápoje Slovník pojmů
Použité ingredience v tomto receptu: Broskve Černý čaj Cukr Máta Voda

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: