Brambory po římsku

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme, necháme vychladnout a nakrájíme na tenké plátky. Na sádle osmahneme drobně nakrájený česnek, potom přidáme nakrájenou libovolnou anglickou slaninu, oloupaná a na tenké plátky nakrájená rajčata a za častého míchání dusíme tak dlouho, až směs zhoustne.
2
Nakonec přidáme nakrájené brambory, vše osolíme, opepříme a dobře prohřejeme. Podáváme posypané sekanou petrželkou.
Použité ingredience v tomto receptu: Anglická slanina Brambory Česnek Pepř mletý Petrželka Rajčata Sádlo Sůl

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Abecední seznam: