Bramboráky (křupavé)

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 60 minut
počet porcí: 4 porce
počet kalorií: 1 948 kJ
autor: 1SVIJANEK8

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Syrové brambory oškrábeme, omyjeme a nastrouháme. Vodu částečně slijeme.
2
Strouhané brambory ochutíme solí a pepřem. Přidáme vejce, majoránku, podle potřeby mouku a mléko, aby těsto nebylo tuhé.
3
Do tuku rozpáleného na pánvi klademe lžíci připravené bramborové směsi, kterou rozetřeme na placky a osmažíme po obou stranách dozlatova.
4
Zlatavé bramboráky podáváme teplé nebo studené. Záleží, jak je máme rádi.
Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Česnek Majoránka Mléko Olej Pepř mletý Sůl Vejce

Komentáře k receptu

  • Zdena
    Zdena |

    6. 4. 2014 19:13

    Prosím, nekopírujte recepty.