Bramborák bez brambor

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Věra z DC

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 500
      g vepřová kýta Libový bůček
    • 3
      lžíce solamyl (bramborový škrob)
    • 1
      lžička sůl
    • pepř mletý
    • 1
      lžička paprika
    • 3
      cibule
    • 4
      vejce
    • 3
      lžíce rostlinný olej
    • kari

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Jemně nakrájené maso a cibuli smícháme se všemi ostatními surovinami. Přikryjeme a dáme na 24 hodin do lednice uležet.
2
Druhý den na pánvi rozpálíme olej nebo 100% tuk a děláme placky, které opékáme po obou stranách.
3
Podáváme s bramborem nebo chlebem a obložíme zeleninou. Můžeme ochutit hořčicí, kečupem nebo tatarkou.

Komentáře k receptu

  • J.P.
    J.P. |

    10. 4. 2008 13:04

    a co takhle místo kari přidat česnek a majoránku, když bramborák?Jinak díky za tip, už se těším na realizaci.

  • Hanka
    Hanka |

    23. 8. 2007 14:55

    místo kari taky dávám sojovku a worčestr a je to výborné, vajíčka to spojí a solamyl zatáhne.

  • jana rožkotová
    jana rožkotová |

    1. 3. 2006 23:05

    je to výborné všem moc chutnalo

  • Anonym
    Anonym |

    20. 1. 2006 18:56

    Přidávám ještě 2 lžíce worčestru a 2 lžíce sojovky