• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Příležitosti
    • Recepty.cz
    • Boršč speciál pro celou rodinu
    Napište svůj komentář k receptu

    Boršč speciál pro celou rodinu

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    1.0
    hodnotilo: 1
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Boršč speciál pro celou rodinu
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 1
        ks klobása nebo párek
      • 1
        ks cibule
      • 0,25
        balení mražená kukuřice
      • 0,25
        balení mražený hrášek
      • 1
        ks mrkev
      • 0,25
        sklenice sterilovaná řepa
      • 4
        ks brambory
      • 1
        kelímek zakysaná smetana
      • 1,50
        lžička cukr
      • sůl
      • pepř mletý
      • maggi
      • worcestrová omáčka
      • 1
        balení gulášová polévka v sáčku rodinné balení
      • 1
        lžíce rostlinný olej

    Postup přípravy receptu

    1
    Zeleninu, uzeninu a brambory nakrájíme na kostky. Do 2 litrového hrnce dáme osmahnout párek s cibulí.
    2
    Do půllitru s vodou vsypeme polévku a rozmícháme, obsah vlijeme do hrnce a mícháme, postupně přiléváme vodu (1,5 l).
    3
    Když se začne polévka vařit přidáme postupně kukuřici, hrášek, brambory, mrkev a řepu. Necháme povařit 10 minut a přidáme zakysanou smetanu.
    4
    Nakonec ochucujeme podle chuti solí, maggi, worchestrem a cukrem. Polévka by měla být sladkokyselá. Kdo rád ostré, přidá feferonku.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Řezy speciál

    Řezy speciál

    Utopenci speciál

    Utopenci speciál

    Plněné žampióny speciál

    Plněné žampióny speciál

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Makina
      Makina | 11. 2. 2011 15:38

      No fuj! A tenhle blevajz se opravdu nedá nazvat borščem.

    • Marie Novakova
      Marie Novakova | 9. 9. 2009 01:23

      čtu název tohoto receptu a nestačím se divit.....

    • Oldřich Gargulák
      Oldřich Gargulák | 9. 8. 2008 13:29

      Nesouhlasím s Danovými výrazy, ale toto zde by se mohlo jmenovat nanejvýš SPECIÁL PRO CELOU RODINU a nedělat Boršči negativní reklamu.

    • Yvonne St.
      Yvonne St. | 5. 9. 2007 13:58

      Pri tomto recepte je výhodou, že je navarené raz-dva. A mne to celkom chutilo, hoci neviem, či by som práve takúto polievku nazvala borščom. Najviac mi aj tak chutí boršč, ktorý varí naša rodina už cez 3 storočia. Recept získala moja prastará mama od svojich piateľov "z Ruskej"(zeme). Je identický s borščom uvedeným v receptári pod názvom "Červený boršč oblast Žitomir" - až na tú fazuľu. Tá v našom recepte nie je.

    • s fjs
      s fjs | 13. 5. 2006 17:02

      dobré

    • Jana Koutová
      Jana Koutová | 2. 10. 2005 08:43

      Samá mražená zelenina - i ta, která do boršče vůbec nepatří. To se nedivím, že se musí přidávat polévka z prášku a různé dochucovadla, aby vůbec se docílilo nějaké chuti. V tomto případě bohužel nevalné. Zkuste recept "Boršč od Tefalu". Ten nám chutnal.

    • Kuchařka on-line
      Kuchařka on-line | 9. 2. 2005 20:13

      Dane Kolohnáte, recept na boršč pocházející z Ruska je zde v databázi již několik let a dnes byl přidán další. Oba vyzkoušené. Zkuste ve vyhledávání zadat "Ukrajinský boršč".

    • Dan Kolohnát
      Dan Kolohnát | 8. 2. 2005 17:16

      Vyzívám skutečně fundovaného odborníka nejlépe z Ruska nebo Ukrajiny aby nam sem pověsil skutečný a vyzkoušený recept a ne tyhle patoky

    • Honzas Jelinek
      Honzas Jelinek | 24. 12. 2004 16:19

      samozřejmě že nejlepší je dát kořenovou zeleninu, ale i tak je to vyborné. Zkusil jsem a mohu jen chvalit. Honza

    • Josefina
      Josefina | 15. 12. 2004 23:44

      Nemůžu si pomoci, ale takové množství mražených potravin na úkor čerstvých... a navíc polévka ze sáčku! Vždy, když to jde, jsou čerstvé potraviny nejlepším řešením. Navíc v případě boršče se nejedná o nákladné věci, například kořenová zelenina opravdu není drahá záležitost.

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Polévky
    Polévky Oběd Smažení Vaření Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Brambory Cibule Cukr Gulášová polévka v sáčku Klobása Maggi Mražená kukuřice Mražený hrášek Mrkev Pepř mletý Rostlinný olej Sterilovaná řepa Sůl Worcestrová omáčka Zakysaná smetana
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Piškotový kakaový dort

    Piškotový kakaový dort

    Vepřové bavorské závitky

    Vepřové bavorské závitky

    Česneková polévka III.

    Česneková polévka III.

    Gnocchi se špenátovou omáčkou

    Gnocchi se špenátovou omáčkou

    Boršč III.

    Boršč III.

    Pečené brambory pod slaninou a nivou

    Pečené brambory pod slaninou a nivou

    Hrnková buchta s kokosem a polevou

    Hrnková buchta s kokosem a polevou

    Jednoduchá schwarzwaldská šunka se zelím

    Jednoduchá schwarzwaldská šunka se…

    Ořechový biskupský chlebíček

    Ořechový biskupský chlebíček

    Doporučujeme

    45 minut
    Polévka z pečeného květáku

    Polévka z pečeného květáku

    50 minut
    Kotlety plněné kysaným zelím

    Kotlety plněné kysaným zelím

    20 minut
    Salát se sázenými vejci

    Salát se sázenými vejci

    45 minut
    Buchtičky s krémem

    Buchtičky s krémem

    40 minut
    Langoše s avokádem a lososem

    Langoše s avokádem a lososem

    15 minut
    Fazolový salát s rajčaty

    Fazolový salát s rajčaty

    90 minut
    Hrnečková pomerančová bábovka

    Hrnečková pomerančová bábovka

    30 minut
    Jarní šakšuka

    Jarní šakšuka

    150 minut
    Hovězí po burgunsku

    Hovězí po burgunsku

    Poslední sledované recepty

    41
    Bublanina, která dlouho vydrží jako čerstvá
    Bublanina, která dlouho…
    35
    Palačinky
    Palačinky
    33
    "Orgasmus"
    "Orgasmus"
    32
    Bramboráky
    Bramboráky
    29
    Rychlovka z papiňáku
    Rychlovka z papiňáku

    Zajímavé články

    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani připravíte i ze zbytků!
    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani…
    Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám rodina udělí řád zlaté vařečky!
    Porchetta: Za masovou roládu po italsku vám…
    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších dortíků, které miluje celý svět!
    Mini Pavlova: Recept a galerie nejkrásnějších…
    Skromná výzva: Uvařte pro celou rodinu do 50 Kč za chod
    Skromná výzva: Uvařte pro celou rodinu do 50 Kč…
    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co jste o jeho historii nevěděli
    Guláš z vepřového masa: Jak na ten nejlepší a co…

    Sledujte nás

    AHA.cz Ornelle hráblo? Jméno pro dceru po koni z Pardubické!

    Ornelle hráblo? Jméno pro dceru po koni z Pardubické!

    AHA.cz Dvorní fotograf Ladislava Štaidla (†75): Co práskl na kamaráda?!

    Dvorní fotograf Ladislava Štaidla (†75): Co práskl na kamaráda?!

    AHA.cz Nedělní Aha! 28.2.2021

    Nedělní Aha! 28.2.2021

    Dáma.cz PETRA (45): Přítel mě znásilnil, zatímco vedle spaly děti. Bojím se ho

    PETRA (45): Přítel mě znásilnil, zatímco vedle spaly děti. Bojím se ho

    Dáma.cz Kdo jablko denně sní, k tomu lékař nechodí. Pravda, nebo fikce?

    Kdo jablko denně sní, k tomu lékař nechodí. Pravda, nebo fikce?

    Ženy.cz Zlaté glóby: Nejkrásnější šaty na červeném koberci z uplynulých ročníků!

    Zlaté glóby: Nejkrásnější šaty na červeném koberci z uplynulých ročníků!

    Maminka.cz Nejvyšší čas vytřídit hračky. Proč vadí, když jich mají děti moc?

    Nejvyšší čas vytřídit hračky. Proč vadí, když jich mají děti moc?

    Reflex.cz ČSSD chce uzavřít průmysl kromě klíčových odvětví. Až do povinného testování

    ČSSD chce uzavřít průmysl kromě klíčových odvětví. Až do povinného testování

    E15.cz Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Abecedazahrady Kávovary, překapávače, vakuum: Přístroje na kávu, které připraví pořádné kafe

    Kávovary, překapávače, vakuum: Přístroje na kávu, které připraví pořádné kafe

    • Recepty.cz
    • Boršč speciál pro celou rodinu
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí