Bio mrkvová bábovka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 1
doba přípravy: 100 minut
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 2
      hrnek mrkev jemně nastrouhaná
    • sůl
    • 1
      šálek rozinky
    • 2
      hrnek celozrnná mouka 1-2
    • 1
      lžíce kakao
    • 1
      lžíce rostlinný olej
    • 0,5
      lžička skořice
    • 1
      šálek ořechy drcené
    • pečící papír

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vše smícháme v míse, mouku přidáváme po částech podle potřeby.
2
Těsto musí být vláčné, ale ne mokré.
3
Pečeme v dobře vyhřáté troubě. Po 20 minutách teplotu zmírníme a pečeme ještě hodinu.
4
Bábovku přikryjeme pečícím papírem, aby se propékala, ale nespálila. Při pečení se doporučuje dát do trouby plecháček s vodou.

Komentáře k receptu

  • Martina Srpová
    Martina Srpová |

    17. 10. 2006 20:27

    Kypřidlo není třeba!!

  • wlastislawa
    wlastislawa |

    17. 10. 2006 11:18

    Nechybí tam nějaké kypřidlo?