Bezlepkový chleba i pro alergiky na obiloviny

moje hodnocení:

hodnotilo: 0
doba přípravy: 120 minut
počet porcí: 15 porce
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Vše vkládáme postupně do pekárny dle napsaných surovin. Pečeme 2 hodiny. Chleba nám pěkně nakyne, takže je i dost vysoký oproti jiným bezlepkovým chlebům a je jako jediný který chutná skoro jako normální chleba. Chutná tak i voní a konzistenci má taky takovou. Opékáme si ho se synem i nad ohněm ke špěkáčkům. Je to lahoda.
Použité ingredience v tomto receptu: Bezlepková mouka Hladká mouka Olej Psyllium Sůl Sušené droždí Voda

Komentáře k receptu

  • Nejsou zde zatím žádné komentáře.

Poslední navštívené:

Abecední seznam: