Berounská roštěnka

moje hodnocení:

5,0

hodnotilo: 2
doba přípravy: neuvedeno
počet porcí: neuvedeno
počet kalorií: neuvedeno
autor: Recepty

Suroviny

Vložit do nákupu
    • 150
      g hovězí roštěná
    • 1
      ks šunka
    • 25
      g nákládané žampiony
    • 1
      lžíce kečup - jemný
    • 1
      lžíce worcestrová omáčka
    • 1
      ks citron (Plátek)
    • sůl
    • pepř mletý

Postup přípravy receptu

Vložit do kuchařky
1
Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a na rozehřátém oleji prudce orestujeme. Mezi plátky masa vložíme kornout ze šunky naplněný orestovanými žampiony, zastříkneme kečupem, worchestrem a dusíme doměkka. Na talířích maso zdobíme citronem. Podáváme s hranolky a zeleninovou oblohou.
Zařazení: Maso Slovník pojmů

Komentáře k receptu

  • Tomáš Balek
    Tomáš Balek |

    10. 1. 2009 14:17

    moc dobrej recept uplně mě tečou sliny ham ham

  • Péťa smíšek
    Péťa smíšek |

    30. 11. 2005 14:13

    Tak to je super. Jak recept, tak komentáře. Nevidím jediný důvod proč to mazat, alespoň se člověk zasměje :-) Dobrou chuť Petra

  • Anonym
    Anonym |

    5. 6. 2005 09:00

    obsluha!!!! prosím vymazávejte ty nesmysly, tady snad jde o recepty a ne o hojení komplexů? ten recept samozřejmě vyzkouším,děkuji za inspiraci!Renata

  • Gaschler Jiny Alois
    Gaschler Jiny Alois |

    7. 10. 2004 08:33

    Vsechno dobre az na ty hranolky, co takhle ryze ?V kazdem pripade vhodnejsi priloha, nebo ?

  • Pavel
    Pavel |

    14. 3. 2004 09:58

    Já si myslím, ža to jídlo za to stojí ..... :-)

  • Renata Nelibová
    Renata Nelibová |

    27. 2. 2004 20:48

    to jsou fakt dobrý hlody a co taky nějaký to zhodnocení jídla?

  • Eva S.
    Eva S. |

    27. 2. 2004 11:07

    syrový se píše tvrdé y nikoli měkké milý "LOYZO" :-)

  • gaschler alois
    gaschler alois |

    22. 2. 2004 12:17

    Mam takovy dojem ze jde o puntickarstvi jez zde neni na miste.Kazdy rozumne uvazujici radbykuchar dobre vi, ze porce masa na 1 osobu se pocita camezi 100 - 200 gr sirove vahy OK ?Loiza

  • Honza Novák
    Honza Novák |

    21. 2. 2004 10:27

    Ano, až do konce vážená a bývá zvykem mezi slušnými lidmi se podepsat oaní Bosorková či slečno. Jinak jste snad jen lehce ustřekená a můžete jít závodit s Vámi podobnými do Novinek. Dobrou chuť všem, kdo na tyto stránky zavítají kvůli inspiraci a zájmu o kuchyni. Představuji se jen slušným lidem, takže s úctou zdraví -

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    19. 2. 2004 08:00

    Chybička tam byla. U receptu byl uveden počet porcí 4 a poté upraven na 1 :)

  • Zuzka bosorka
    Zuzka bosorka |

    18. 2. 2004 20:27

    Vážený pane Josefe Davídku, vždy a vše se má dočíst až do konce - zde je uvedeno "počet porcí :1!! Tak nevím, kde jste vzal 4 dkg na osobu.Jo, holt nikdo nejsme dokonalý - v tomto případě Vy, protože vidíte omyl i tam, kde není! A jistě Vám udělalo dobře, že autorka receptu ještě poděkovala za upozornění na chybu, která tam není. Zdravím a přeji u všech realizovaných receptů z on-line kuchařky dobrou dobrou chuť!!!

  • Kuchařka on-line
    Kuchařka on-line |

    11. 2. 2004 09:26

    Děkuji za upozornění.

  • Josef Davidek
    Josef Davidek |

    11. 2. 2004 08:24

    Ta vaha se mi nezda. To je tak 4 deka na osobu.