• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Příležitosti
    • Recepty.cz
    • Bašta
    Napište svůj komentář k receptu

    Bašta

    autor: Recepty
    0.0
    moje hodnoceni
    3.8
    hodnotilo: 6
    doba přípravy: neuvedeno
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Bašta
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
      • 1
        kg vepřové maso
      • 1
        ks bílé zelí
      • 4
        ks cibule 3-4
      • 1
        lžíce sojová omáčka
      • 0,50
        lžička pepř mletý
      • 1
        lžička kari
      • 1
        lžička grilovací koření
      • 1
        ks kečup - jemný
      • 1
        lžíce sůl raději méně
      • omáčka cikánská, nebo čertovská

    Postup přípravy receptu

    1
    Zelí nakrájet na nudličky, cibuli na drobno, maso na kostičky. Ostatní suroviny se smíchají dohromady s masem, zelím a cibulí v pekáči, přiklopí se a dá do trouby a dusí se asi 20 minut. Poté odklopit, promíchat a peče se do měkka.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Zapečená bašta

    Zapečená bašta

    Atreyova Bašta

    Atreyova Bašta

    Bramborová bašta - zapečená :-)

    Bramborová bašta - zapečená :-)

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Tereza J.
      Tereza J. | 25. 3. 2009 13:58

      Jo, a podávala by som k tomu iba chlieb, kapusta bravčové najlepšie s chlebíkom:))))

    • Tereza J.
      Tereza J. | 25. 3. 2009 13:57

      Teda neviem, nie je hlávka zelí ako hlávka zelí. Vidíte podľa veľkosti, koľko pre rodinu potrebujete a toľko narežete. Kapusta pri tepelnej úprave sa objemovo zmenší, s tým treba počítať. Po 2 hodinách pečenia na kocky narezané bravčové mäso nemôže byť tvrdé. Ak ste ho mali vysušené, tekutiny málo, tak ste ho dusili pri veľmi vysokej teplote. Stačí jedlo dusiť prikryté dlhšie a odkryť na psledných 10-15 minút. Duste pri strednej teplote. Ale to technika pečenia, nie chyba receptu. Ja by som z tohto receptu vynechala akurát sójovú omáčku, nepasuje mi do kapustového , rýdzo nášho jedla. Ale inak je to jedlo veľmi dobré, varené v jednom, takmer bez práce.

    • Mila Tischer
      Mila Tischer | 25. 3. 2009 13:24

      Tak jsem delala v nedeli, a musim rict, ze nam to nikomu vubec nechutnalo. Hlavky zeli jsem dala polovicku, protoze uz pri nakrajene pulce zeli prepadavalo z pekace, jak ho bylo hodne. Maso jsem mela celkem asi 2 hodiny v troube, maso absolutne tvrde, vyschle, i kdyz to zezacatku vsechno plavalo ve velkem mnozctvi stavy ze zeli. Chutove tam byl nejvic citit ten kecup. Bohuzel, uz to delat nebudu, protoze nevim, jak bych se mela vyhnout tomu "tvrdemu" masu!

    • Kateřina Morová
      Kateřina Morová | 26. 11. 2008 12:18

      Ahoj Sylvo nejlepší jsou hranolky, jelikož my je nemusíme, tak je k tomu dobrá rýže.

    • Sylva P.
      Sylva P. | 26. 11. 2008 10:46

      Jaká příloha by k tomu byla nejlepší?

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Maso & ryby & mořské plody Vepřové
    Maso Vepřové Oběd Dušení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Bílé zelí Cibule Grilovací koření Kari Kečup - jemný Omáčka Pepř mletý Sojová omáčka Sůl Vepřové maso
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Pepřový dip

    Pepřový dip

    Sypaná buchta

    Sypaná buchta

    Čtverečky "Cappuccino"

    Čtverečky "Cappuccino"

    Nejlepší bramborová kaše od babičky

    Nejlepší bramborová kaše od babičky

    Ajťácké Chilli con carne

    Ajťácké Chilli con carne

    Vaječná omeleta se zeleninou

    Vaječná omeleta se zeleninou

    Banánovo-jahodový dort

    Banánovo-jahodový dort

    Vynikající kvasnicové knedlíčky do polévky od babičky

    Vynikající kvasnicové knedlíčky do…

    Celerová omeleta

    Celerová omeleta

    Doporučujeme

    30 minut
    Lehký bramborový salát

    Lehký bramborový salát

    150 minut
    Hovězí po burgunsku

    Hovězí po burgunsku

    30 minut
    Brokolicové karbanátky

    Brokolicové karbanátky

    30 minut
    Jarní šakšuka

    Jarní šakšuka

    45 minut
    Buchtičky s krémem

    Buchtičky s krémem

    40 minut
    Langoše s avokádem a lososem

    Langoše s avokádem a lososem

    90 minut
    Croissanty s mandlovou náplní

    Croissanty s mandlovou náplní

    90 minut
    Hrnečková pomerančová bábovka

    Hrnečková pomerančová bábovka

    Poslední sledované recepty

    40
    Rychlá bábovka
    Rychlá bábovka
    37
    Míša řezy
    Míša řezy
    34
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    31
    Palačinky
    Palačinky
    27
    Vepřový guláš
    Vepřový guláš

    Zajímavé články

    Kynutý houskový knedlík, který se vždycky povede. Jaký je správný postup?
    Kynutý houskový knedlík, který se vždycky povede.…
    Šílené kombinace, které chutnají skvěle: Tohle je 12 nejpodivnějších!
    Šílené kombinace, které chutnají skvěle: Tohle je…
    Papriky plněné masem: Uvařte si jídlo vašeho dětství. Takové jste ještě nejedli!
    Papriky plněné masem: Uvařte si jídlo vašeho…
    Vločkové kaše: 5 nejlepších k snídani i svačině
    Vločkové kaše: 5 nejlepších k snídani i svačině
    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani připravíte i ze zbytků!
    French toast neboli pavézky: Vznešenou snídani…

    Sledujte nás

    AHA.cz Vondráčková má nový objev? Herec s těžkým osudem

    Vondráčková má nový objev? Herec s těžkým osudem

    AHA.cz Kraus zůstal jako opařený! Ztratila Basiková pud sebezáchovy?

    Kraus zůstal jako opařený! Ztratila Basiková pud sebezáchovy?

    AHA.cz Deník Aha! 2.3.2021

    Deník Aha! 2.3.2021

    Dáma.cz Seriál Ulice: Blance jde o život a Lumír s Ingrid čelí pomluvám

    Seriál Ulice: Blance jde o život a Lumír s Ingrid čelí pomluvám

    Dáma.cz Potřebujete ostříhat? Takto poznáte, že vaše vlasy žádají zásah

    Potřebujete ostříhat? Takto poznáte, že vaše vlasy žádají zásah

    Ženy.cz Džíny, díky kterým budete mít nohy až do nebe. Kde je koupíte?

    Džíny, díky kterým budete mít nohy až do nebe. Kde je koupíte?

    Maminka.cz Holčička se narodila s pruhem úplně bílých vlasů. Jsi krásná, učí ji máma

    Holčička se narodila s pruhem úplně bílých vlasů. Jsi krásná, učí ji máma

    Reflex.cz Deník nakaženého: 150 dní bez čichu. Co můžete čekat při ztrátě čichu během covidu a co když se nevrátí?

    Deník nakaženého: 150 dní bez čichu. Co můžete čekat při ztrátě čichu během covidu a co když se nevrátí?

    E15.cz Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Místo břízolitu dřevo. Chata z „osmdesátek“ po rekonstrukci připomíná ptačí budku

    Abecedazahrady Kávovary, překapávače, vakuum pot: Přístroje na kávu, které připraví pořádné kafe

    Kávovary, překapávače, vakuum pot: Přístroje na kávu, které připraví pořádné kafe

    • Recepty.cz
    • Bašta
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí