• Blesk.cz
  • |
  • Blesk pro ženy
  • |
  • AHA!
  • |
  • Dáma.cz
  • |
  • Maminka.cz
  • |
  • E15.cz
  • |
  • Reflex.cz
  • |
  • FITweb.cz
  • |
  • Ženy.cz
  • |
  • MojeZdraví.cz
  • |
  • více Created by potrace 1.13, written by Peter Selinger 2001-2015
    • Ábíčko.cz
    • Auto.cz
    • AutoRevue.cz
    • AVmania.cz
    • DIGIarena.cz
    • Doupě.cz
    • FinExpert.cz
    • iSport.cz
    • MobilMania.cz
    • SportRevue.cz
    • Živě.cz
    • Sazka eLEAGUE
Recepty.cz - logo
  • Oblíbené recepty
    • Sezónní recepty
    • Nejlépe hodnocené
    • Poslední komentáře
    • Tip - týdenní menu
  • Nejnovější
  • Suroviny
  • Světová kuchyně
    • Česká
    • Slovenská
    • Francouzská
    • Italská
    • Čínská
    • Řecká
    • Mexická
  • Rady
  • Články
  • F.O.O.D.
  • Videorecepty
  • Přihlásit se
  • Vložit recept
  • Přihlásit se
  • Zapomenuté heslo Založit nový účet
  • Recepty.cz - logo
    Pokročilé vyhledávání Podle ingrediencí
    Vložit recept
    Zdravý oběd Rychlá večeře Chuťovky Polévky Maso Omáčky Přílohy Těstoviny Moučníky Zdravé Rychlé Sladké Velikonoce
    • Recepty.cz
    • Barevné jablečné řezy
    Napište svůj komentář k receptu

    Barevné jablečné řezy

    autor: Andrea Pastirčáková
    0.0
    moje hodnoceni
    4.5
    hodnotilo: 45
    doba přípravy: 90 minut
    počet kalorií: neuvedeno
    Vložit do kuchařky Vložit do nákupu Vytisknout recept
    Barevné jablečné řezy
    Barevné jablečné řezy
    Barevné jablečné řezy
    2fotografie
    Nahrát fotku
     

    Suroviny

    počet porcí: neuvedeno
    • Těsto
      • 100
        g tuk
      • 100
        g cukr
      • 1
        ks vejce
      • 7
        lžíce voda
      • 2
        lžíce kakao
      • 1
        balení prášek do pečiva
      • 300
        g polohrubá mouka
    • 2. Těsto- řídké
      • 3
        ks vejce
      • 200
        g cukr
      • 8
        lžíce voda
      • 0,50
        sklenice olej
      • 1
        balení prášek do pečiva
      • 300
        g polohrubá mouka
    • Náplň
      • jablka
      • skořice
      • mleté vlašské ořechy

    Postup přípravy receptu

    1
    Zpracujeme zvlášt první i druhé těsto tak, že všechny přísady vždy smícháme dohromady. Na vymazaný plech dáme nejdříve první těsto, nejlépe roztáhneme rukama, celé poklademe nastrouhanými jablky, posypeme skořicí, event. oříšky a zalijeme druhým řídkým těstem. Upečeme ve střední troubě dozlatova. Možno plnit i tvarohovou náplní.
    Podělte se s přáteli o recept

    Podobné recepty

    Jablečné řezy piškotové

    Jablečné řezy piškotové

    Pudinkovo-jablečné řezy

    Pudinkovo-jablečné řezy

    Jablečné řezy - šťavnaté a lehounké

    Jablečné řezy - šťavnaté a lehounké

    Nenechte si ujít sezónní inspirace a recepty!

    Zaregistrujte se k odběru newsletteru a my vám každý týden zašleme osvědčené tipy.
    Souhlasím s podmínkami pro užívání služby informační společnosti a seznámil/a jsem se s informací o zpracování osobních údajů .

    Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.

     

    Komentáře k receptu

    • Romana
      Romana | 20. 2. 2017 20:45

      Je to vyborne, budu dělat častěji. :-|

    • Ivona
      Ivona | 21. 9. 2015 17:57

      To světlé těsto je dost suché. Ty dva prášky do pečiva se mi také nezdají. Je to moc, je z toho podrážděná pusa. Myslím, že by stačil jeden, do každého těsta půl. Buchta mě zklamala :-( .

    • Katka
      Katka | 30. 8. 2015 11:01

      Tak jsem měla strach , že hnědého těsta bude málo a nevyleze ,ale je to opravdu super krásné vysoké obě dvě těsta - hlavně buchta už je pryč super :-D Kata

    • penzionalenka
      penzionalenka | 12. 6. 2014 08:58

      Mňami, výborné <3

    • KaRa | 12. 6. 2014 07:23

      Luxusní - děkuji!

    • EvaPelclova | 19. 5. 2013 16:30

      Teď jsem vytáhla z trouby a fantastické řezy, výborný, fakt si pochutnáváme :-D

    • Lucka
      Lucka | 1. 2. 2013 14:29

      Buchta zrovna vytažená z trouby, snad bude tak dobře chutnat, jak dobře vypadá..Jak dlouho jste buchtu pekli?Upečení nelze zjistit špejlí, řídila jsem se podle zlatavé barvy vrchního těsta..Děkuji

    • Iveta
      Iveta | 31. 1. 2012 13:25

      Výborné řezy. Lehounké na přípravu a vynikající chuťově. Dělala jsem na půl plechu tvarohovou náplň, na polovinu jablíčka - hustě posypat rozinkami a ořechy na hrubo ... no už je jen půl plechu :)

    • Jana
      Jana | 7. 10. 2011 15:41

      Podobný děláváme s tvarohem, ale s jablky je to mnohem lepší. Já si taky stojím za názorem, že je výborný.

    • pepibubu | 28. 6. 2011 11:26

      Moc jsme si pochutnali, pekla jsem v neděli odpoledne a dnes, v úterý, už zbývá opravdu malý kousek.

    • pupi66
      pupi66 | 20. 2. 2011 09:35

      je výborný určitě ho budu dělat častěji

    • Zita Matejkova
      Zita Matejkova | 6. 1. 2011 01:36

      Foto přiloženo

    • Zita Matejkova
      Zita Matejkova | 6. 1. 2011 01:36

      Je výborný, polévám ho čokoládovou polevou a posypávám směsí kokosu a mletých ořechů. :-)

    • Marie
      Marie | 24. 10. 2010 12:48

      No,zas takový zázrak to není,asi vzhledem k tomu,že peču stále a určitě i složitější moučníky.

    • Klára Rozsypalová
      Klára Rozsypalová | 11. 1. 2009 09:08

      Opravdu výborný moučník, upekla jsem s ořechy a jablky, těsto jsem mísila vždy v mixéru a nemá to chybu! Díky za skvělý recept.

    • Zuzana Šindlerová
      Zuzana Šindlerová | 30. 4. 2008 11:36

      Výborný, lehký moučník, dělávám podobnou buchtu s tvarohem, s jablíčky a ořechy je ještě lepší, nadýchaný. Určitě se k receptu ráda vrátím, dávám 1*.

    • Lucie Kadera
      Lucie Kadera | 21. 4. 2008 21:49

      Naprosto skvele!S testem se dobre pracovalo tohle urcite upecu zase!

    • Jana Malířová
      Jana Malířová | 26. 11. 2007 00:00

      Vynikající,nezbyl ani drobeček! Zaslouží si 1...díky

    • Jarmila Šárová
      Jarmila Šárová | 21. 10. 2007 19:08

      Buchétku jsem zkusila , moc dobrá, dávám za jedna

    • Jana Peková
      Jana Peková | 23. 9. 2007 19:04

      S ořechy nahrubo - výborné - 1.

    • Pavla Kloučková
      Pavla Kloučková | 25. 8. 2007 17:18

      Výborné a hlavně rychlé!

    • zuzka
      zuzka | 1. 12. 2006 11:47

      dobrý den, potřebovala bych poradit, to tuhé těsto smíchám jen rokou, nebo ve velkém míchači? a pak ho musím dát uležet do mrazáku? děkuji za odpověď

    • Janča
      Janča | 14. 11. 2006 14:36

      právě jsem vytáhla z trouby a ochutnala aje vynikající. Zkusila jsem obě náplně najednou na polovinu jsem dala jablka na druhou tvaroh a máte hned dva druhy řezů na stůl. Dávám 1

    • Vlaďka
      Vlaďka | 8. 11. 2006 06:58

      Výborné, nadýchané,smlsli jsme si celá rodina.Dávám za 1. Ochutnala i tchýně, dělá podobný recept s tvarohem a uznala, že tento je lepší !

    • luboš kočí
      luboš kočí | 8. 3. 2006 18:36

      Dělal jsem podobnou variantu, kdy tmavé těsto se nastrouhá na náplň, nejlépe tvarohovou!! Fakt mňamka.

    • Martina Doskočilová
      Martina Doskočilová | 27. 11. 2005 17:42

      Já jsem to udělala,ale nepovedlo se mi to.Vonělo to krásně,už jsme se těšily.Chtěla bych se zeptat,nemá se tam dávat jenom jeden balíček prášlu do pečiva,rozdělený do obou těst?Nedalo se to jíst jak nás pálila pusa.Chtěla bych to zkusit znova,dík za odpověď

    • Terezie Bartusková
      Terezie Bartusková | 10. 10. 2005 08:11

      tak jsem to vyzkousela, a fakt se po tom jen zaprasilo! supr!

    • Terezie Bartusková
      Terezie Bartusková | 9. 10. 2005 15:13

      mnam mnam mnam, davam za jedna. znam tvarohovou variantu (pro Tomase- davam 750 g tvarohu:)) a utikam vyzkouset jabkovou variantu!

    • Fleur
      Fleur | 30. 9. 2005 22:52

      Výborné, dávám za 1

    • Andrea Pastirčáková
      Andrea Pastirčáková | 3. 9. 2005 15:06

      Tomáši,co se týká těch jablek, čím víc tím lépe, je to pak šťavnatější. Většinou dávám tak kilo, spíš tak od oka :-)

    • Tomáš
      Tomáš | 12. 8. 2005 10:03

      kolik tam dáváte těch jablek nebo tvarohu na jeden plech?

    • Petr
      Petr | 11. 6. 2005 20:10

      Výborné. Zkusil jsem jako náplň dát broskve (nejlépe Řecké - mají chuť) a myslím, že se to také povedlo. Uvidíme až přijde partnerka, co na to řekne :o)

    • Andrea Pastirčáková
      Andrea Pastirčáková | 10. 6. 2005 20:30

      Jsem moc ráda, že vám recept chutná. Já ho dělávám často a rodinka se vždy oblizuje :-)

    • Zdenka
      Zdenka | 4. 6. 2005 18:09

      Dnes jsem upekla s tvarohovou náplní a jsou vynikající.

    • Alena
      Alena | 3. 6. 2005 12:32

      Jé zase jeden prima recept to se zase upeču díky Vám....

    Vyberte, co chcete vytisknout
    Kategorie: Nejlepší dezerty
    Moučníky Řezy Svačina Pečení Slovník pojmů
    Použité ingredience v tomto receptu: Cukr Jablka Kakao Mleté vlašské ořechy Olej Polohrubá mouka Prášek do pečiva Skořice Tuk Vejce Voda
    Podělte se s přáteli o recept

    Mohlo by vám zachutnat

    Krůtí rolky se zeleninou

    Krůtí rolky se zeleninou

    Rychlá svačina

    Rychlá svačina

    Masarykovo cukroví

    Masarykovo cukroví

    Marlenka na můj způsob

    Marlenka na můj způsob

    Kuře na nivě

    Kuře na nivě

    Něžný linecký koláč

    Něžný linecký koláč

    Květákové placky (DUKAN)

    Květákové placky (DUKAN)

    Americké "Sloppy Joes"

    Americké "Sloppy Joes"

    Salát z buřtů

    Salát z buřtů

    Doporučujeme

    180 minut
    Tlačenka s vařenými vejci

    Tlačenka s vařenými vejci

    105 minut
    Krůtí roláda s citronovou majonézou a pečeným salátem

    Krůtí roláda s citronovou majonézou a…

    60 minut
    Grilovaný lilek Badrijani

    Grilovaný lilek Badrijani

    60 minut
    Vídeňský řízek se smetanovou kaší

    Vídeňský řízek se smetanovou kaší

    20 minut
    Salát z pečené červené řepy

    Salát z pečené červené řepy

    30 minut
    Sushi burger

    Sushi burger

    45 minut
    Jahodové tiramisu II.

    Jahodové tiramisu II.

    5 minut
    Smoothie bowl s jahodami

    Smoothie bowl s jahodami

    30 minut
    Asijské nudle s pak choi a lososem

    Asijské nudle s pak choi a lososem

    Poslední sledované recepty

    36
    Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne
    Nejlepší sekaná na světě…
    32
    Jednoduchá rajská omáčka
    Jednoduchá rajská omáčka
    30
    Vepřový guláš
    Vepřový guláš
    28
    Palačinky
    Palačinky
    27
    Domácí Cheesecake
    Domácí Cheesecake

    Zajímavé články

    Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču si zamilujete!
    Znáte šakšuku? Tuhle levnou dobrotu podobnou leču…
    Farmářské trhy: Průvodce nákupem a recepty nejen na víkend
    Farmářské trhy: Průvodce nákupem a recepty nejen…
    Nejkrásnější mechové dorty a další jarní dezerty inspirované přírodou
    Nejkrásnější mechové dorty a další jarní dezerty…
    Báleše: Znáte specialitu kraje, který byl předlohou Joži Uprky?
    Báleše: Znáte specialitu kraje, který byl…
    Recepty ze školní jídelny, které si pamatuje každý: V tomto podání byste je milovali!
    Recepty ze školní jídelny, které si pamatuje…

    Sledujte nás

    AHA.cz Zrada, kterou Bohdalová nikdy neodpustila: Hodně silné kafe!

    Zrada, kterou Bohdalová nikdy neodpustila: Hodně silné kafe!

    AHA.cz Krampol poprvé o nové lásce: Ve dvou se žije líp

    Krampol poprvé o nové lásce: Ve dvou se žije líp

    AHA.cz Deník Aha! 15.4.2021

    Deník Aha! 15.4.2021

    Dáma.cz 109 let od zkázy Titanicu: Při natáčení filmu málem zemřela Kate Winslet

    109 let od zkázy Titanicu: Při natáčení filmu málem zemřela Kate Winslet

    Dáma.cz Sako pro všechny typy postav: Z 50 kousků si vyberou boubelky i modelky!

    Sako pro všechny typy postav: Z 50 kousků si vyberou boubelky i modelky!

    Ženy.cz Inspirace z Instagramu: Dvojitý denim je letošní velký hit, jak ho nosit?

    Inspirace z Instagramu: Dvojitý denim je letošní velký hit, jak ho nosit?

    Maminka.cz Kojící matky jako bohyně! Kontroverzní fotky nafotila jako reakci na kritiku

    Kojící matky jako bohyně! Kontroverzní fotky nafotila jako reakci na kritiku

    Reflex.cz Marek Stoniš: Patrisse Cullorsová a Mikuláš Minář - konec dobrý, všechno dobré

    Marek Stoniš: Patrisse Cullorsová a Mikuláš Minář - konec dobrý, všechno dobré

    E15.cz Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Útěk z města rovnou do lesů. Nízké Tatry nabízejí skandinávský minimalismus

    Abecedazahrady Skleníky a pařeniště: Jak je plně využít po celý rok

    Skleníky a pařeniště: Jak je plně využít po celý rok

    Další doporučené recepty:

    Barevná stehna
    Barevná stehna
    Barevné bramborové knedlíky (noky)
    Barevné bramborové knedlíky (noky)
    Barevné hrnkové knedlíky
    Barevné hrnkové knedlíky
    Barevné knedlíky
    Barevné knedlíky
    Barevné kokosové tyčinky s kakaovým krémem
    Barevné kokosové tyčinky s kakaovým…
    Barevné kuřecí placičky
    Barevné kuřecí placičky
    • Recepty.cz
    • Barevné jablečné řezy
     
    • © 2019 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodavatelé obsahu.
    • Autorská práva k publikovaným materiálům
    • Podmínky pro užívání služby informační společnosti
    • Informace o zpracování osobních údajů
    • Cookies
    • Nastavení soukromí